sprawdzenie logów

Wszystko co dotyczy bezpieczeństwa systemów oraz walki z malware, w szczególności analiza logów
seba_pl2

Użytkownik

sprawdzenie logów

Post21 paź 2013, 07:17

Odinstalowałem, ale widzę że przy każdym ponownym uruchomieniu znowu mam zdublowane te sterowniki j/w, dodatkowo standardowy podwójny kontroler PCI iDE też jest podwójny.

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

sprawdzenie logów

Post30 paź 2013, 14:17

seba_pl2 pisze:Odinstalowałem, ale widzę że przy każdym ponownym uruchomieniu znowu mam zdublowane te sterowniki j/w, dodatkowo standardowy podwójny kontroler PCI iDE też jest podwójny.

Nieistotne. Powiedz, jak wygląda sytuacja.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

seba_pl2

Użytkownik

sprawdzenie logów

Post14 sty 2014, 08:45

Do tej pory wszystko bez zmian, komp się zawiesza jak wcześniej.

-- 14 sty 2014, 09:45 --

Dalej bez zmian ale zauważyłem, że powodem jest chyba połączenie sieciowe, gdy sieci są odłączone wszystko jest ok.

kubus1827522

Użytkownik

sprawdzenie logów

Post18 sty 2014, 11:47

Witam
Mam problem z lapkiem. A mianowicie od jakiegoś czasu coraz dłużej się uruchamia, bardzo często się zawiesza i trzeba go kilka razy resetować, żeby w ogóle załapał. Inny problem to minimalizacja gier do paska co 2-3 min.

Może mógłby ktoś pomóc :)

Logi:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

z góry dziękuje za pomoc

filutka78

Użytkownik

sprawdzenie logów

Post18 sty 2014, 12:15

@kubus1827522

załóż swój własny temat.

Użyj >Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników (aby pobrać kliknij na dużą zieloną strzałkę po prawej).
najpierw kliknij na SZUKAJ, a dopiero po zakończeniu skanowania, gdy uaktywni się przycisk USUŃ, to kliknij na niego.
Pokaż raport z niego C:\AdwCleaner\AdwCleaner.txt

zrób nowe logi OTL.

Oczywiście to wszystko w Twoim własnym temacie.

F.

• Reklama

Wróć do „Bezpieczeństwo”