sprawdzenie logów
-
sprawdzenie logów
Odinstalowałem, ale widzę że przy każdym ponownym uruchomieniu znowu mam zdublowane te sterowniki j/w, dodatkowo standardowy podwójny kontroler PCI iDE też jest podwójny.
- kominekl
- Kontaktowanie:
sprawdzenie logów
seba_pl2 pisze:Odinstalowałem, ale widzę że przy każdym ponownym uruchomieniu znowu mam zdublowane te sterowniki j/w, dodatkowo standardowy podwójny kontroler PCI iDE też jest podwójny.
Nieistotne. Powiedz, jak wygląda sytuacja.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
-
sprawdzenie logów
Do tej pory wszystko bez zmian, komp się zawiesza jak wcześniej.
-- 14 sty 2014, 09:45 --
Dalej bez zmian ale zauważyłem, że powodem jest chyba połączenie sieciowe, gdy sieci są odłączone wszystko jest ok.
-- 14 sty 2014, 09:45 --
Dalej bez zmian ale zauważyłem, że powodem jest chyba połączenie sieciowe, gdy sieci są odłączone wszystko jest ok.
-
sprawdzenie logów
Witam
Mam problem z lapkiem. A mianowicie od jakiegoś czasu coraz dłużej się uruchamia, bardzo często się zawiesza i trzeba go kilka razy resetować, żeby w ogóle załapał. Inny problem to minimalizacja gier do paska co 2-3 min.
Może mógłby ktoś pomóc
Logi:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
z góry dziękuje za pomoc
Mam problem z lapkiem. A mianowicie od jakiegoś czasu coraz dłużej się uruchamia, bardzo często się zawiesza i trzeba go kilka razy resetować, żeby w ogóle załapał. Inny problem to minimalizacja gier do paska co 2-3 min.
Może mógłby ktoś pomóc

Logi:
z góry dziękuje za pomoc
-
sprawdzenie logów
@kubus1827522
załóż swój własny temat.
Użyj >Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników (aby pobrać kliknij na dużą zieloną strzałkę po prawej).
najpierw kliknij na SZUKAJ, a dopiero po zakończeniu skanowania, gdy uaktywni się przycisk USUŃ, to kliknij na niego.
Pokaż raport z niego C:\AdwCleaner\AdwCleaner.txt
zrób nowe logi OTL.
Oczywiście to wszystko w Twoim własnym temacie.
F.
załóż swój własny temat.
Użyj >Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników (aby pobrać kliknij na dużą zieloną strzałkę po prawej).
najpierw kliknij na SZUKAJ, a dopiero po zakończeniu skanowania, gdy uaktywni się przycisk USUŃ, to kliknij na niego.
Pokaż raport z niego C:\AdwCleaner\AdwCleaner.txt
zrób nowe logi OTL.
Oczywiście to wszystko w Twoim własnym temacie.
F.
-
- Reklama