Sprawdzenie logów

Wszystko co dotyczy bezpieczeństwa systemów oraz walki z malware, w szczególności analiza logów
help3r

Użytkownik

Sprawdzenie logów

Post13 paź 2013, 16:03

kominekl pisze:Spróbuj za pomocą RegDellNull.

Zarówno bez -s jak i po dopisaniu dostaje komunikat scan complete . Co zrobić dalej ?

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Sprawdzenie logów

Post20 paź 2013, 10:01

help3r pisze:
kominekl pisze:Spróbuj za pomocą RegDellNull.

Zarówno bez -s jak i po dopisaniu dostaje komunikat scan complete . Co zrobić dalej ?

A czy po wpisaniu klucza do usunięcia nacisnąłeś zgodę na destrukcję?
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

help3r

Użytkownik

Sprawdzenie logów

Post21 paź 2013, 17:12

Tak , ale temat można zamknąć bo zdążyłem się wnerwić na XP i zainstalowałem sobie W7 i nie ma żadnych problemów , stabilnie chodzi nie ma BlueScreenów a ni żadnych spadków płynności.

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Sprawdzenie logów

Post30 paź 2013, 16:45

help3r pisze:Tak , ale temat można zamknąć bo zdążyłem się wnerwić na XP i zainstalowałem sobie W7 i nie ma żadnych problemów , stabilnie chodzi nie ma BlueScreenów a ni żadnych spadków płynności.

OK. Zamykamy.
Ostatnio zmieniony 30 paź 2013, 16:45 przez djarta, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Kluczyk.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

• Reklama

Wróć do „Bezpieczeństwo”