Sprawdzenie logów z OTL
- djarta
- Kontaktowanie:
Sprawdzenie logów z OTL
Te dwa elementy to ciasteczka 

- XMan
Sprawdzenie logów z OTL
nikx pisze:Jeszcze raz chciałem zapytać, czy znacie jakiś program, którym mógłbym zabezpieczyć mojego pendrive przed ponownym wirusem/ robakiem tego typu?
UsbFix:
Program umożliwia nie tylko usunięcie szkodliwego oprogramowania z zainfekowanych już nośników, ale również zabezpieczenie ich przed kolejnymi atakami.
-
Sprawdzenie logów z OTL
Dziękuję za wszystko Djarta
wszystkie Twoje porady pomogły usprawnić mój komputer do stanu którego dawno nie widział
XMan, co prawda Djarta wcześniej już mi odpowiedział co mam zrobić aby zabezpieczyć pendrive z usbfixa, ale dziękuję
p.s
Jakie adblocka używacie, bo po tych wszystkich czyszczeniach skasował mi się Adblock z Mozzili, którego można ściągnąć z dodatków (ale podobno go ludzie nie polecają bo jakieś wirusy/robaki zawiera - czy może to tylko plotka i mogę bez skrupułów znowu go sobie ściągnąć) ?

XMan, co prawda Djarta wcześniej już mi odpowiedział co mam zrobić aby zabezpieczyć pendrive z usbfixa, ale dziękuję

p.s
Jakie adblocka używacie, bo po tych wszystkich czyszczeniach skasował mi się Adblock z Mozzili, którego można ściągnąć z dodatków (ale podobno go ludzie nie polecają bo jakieś wirusy/robaki zawiera - czy może to tylko plotka i mogę bez skrupułów znowu go sobie ściągnąć) ?
- djarta
- Kontaktowanie:
Sprawdzenie logów z OTL
Ten będzie chyba najlepszy => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- XMan
Sprawdzenie logów z OTL
nikx pisze:p.s
Plotka - jw dla mnie najlepszy

Inny z którego zrezygnowałem:
oprogramowanie/ublock-jakie-filtry-t34976.html?hilit=adblock
-
Sprawdzenie logów z OTL
Dzięki Panowie:)
Ostatnio zmieniony 22 paź 2015, 20:29 przez djarta, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Zamek
Powód: Zamek
-
- Reklama