Startpage oraz mystart, jak usunąć
-
nie wiem kiedy mi się to zainstalowało, ale po uruchomieniu Chrome, FF wyświetla starpage jako stronę startową i domyślną wyszukiwarkę zamiast google - pomimo zmiany ustawień i usunięciu z wyszukiwarek problem występuje nadal - czym to usunąć?
- Seler
Startpage
Możesz użyć tego programu, musisz wybrać na liście toolbary do usunięcia. Później odinstaluj program. Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Użyj też Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników (okienko z download), pousuwaj co znajdzie program (upewnij się, czy to co usuwasz nie jest czymś co potrzebujesz)
I wrzuć logi z tego programu, jak coś pousuwasz
Użyj też Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników (okienko z download), pousuwaj co znajdzie program (upewnij się, czy to co usuwasz nie jest czymś co potrzebujesz)
I wrzuć logi z tego programu, jak coś pousuwasz

,,Dum Spiro, Spero''
Dopóki oddycham, nie tracę nadziei
-
Startpage
toolbarcleaner nawet nie chce działać, po włączeniu programu wyskakuje błąd, że wystąpił problem z aplikacją, po czym się zawiesza bądź wyłącza. Zresztą ten cleaner zainstalował mi kolejną domyślną wyszukiwarkę mystart...
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
- Seler
Toolbarclener usuwa często co trzeba, ale trzeba uważać przy jego instalacji, by nie zostawić nic po nim.
Przepraszam, że nie zwróciłam Ci na to uwagi
Przepraszam, że nie zwróciłam Ci na to uwagi

,,Dum Spiro, Spero''
- stukot
Ja z kolei polecam darmowy program Auslogics Browser Care. Dzięki niemu można zarządzać stroną domową w przeglądarkach i domyślną wyszukiwarką. Oraz usunąć niechciane dodatki.
Ponadto on może usuwać dane, powstałe w czasie surfowania, jednak uważam że bezpieczniejszy jest Ccleaner. W przypadku tego softu, lepiej nie zaznaczać wszystkich opcji. Można wyczyścić: cache, historię i ciasteczka. Ja nie używam go do usuwania danych logowania i danych wprowadzanych automatycznie.
Poza tym niechciane dodatki do przeglądarek, można usunąć używając IObit Uninstaller.
Instalując powyższe programy, lepiej uważać, aby nie zainstalować niepożądanych rzeczy i nie zaprowadzić niepożądanych zmian w systemie.
Jednak wpierw rzeczywiście zaczęłabym od Adw Cleaner, nie jest to jednak soft idealny, trzeba wybrać co on ma skasować, zamiast robić to z automatu.
Ponadto on może usuwać dane, powstałe w czasie surfowania, jednak uważam że bezpieczniejszy jest Ccleaner. W przypadku tego softu, lepiej nie zaznaczać wszystkich opcji. Można wyczyścić: cache, historię i ciasteczka. Ja nie używam go do usuwania danych logowania i danych wprowadzanych automatycznie.
Poza tym niechciane dodatki do przeglądarek, można usunąć używając IObit Uninstaller.
Instalując powyższe programy, lepiej uważać, aby nie zainstalować niepożądanych rzeczy i nie zaprowadzić niepożądanych zmian w systemie.

Jednak wpierw rzeczywiście zaczęłabym od Adw Cleaner, nie jest to jednak soft idealny, trzeba wybrać co on ma skasować, zamiast robić to z automatu.
Pozdrawiam, Joanna
Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.
Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.
-
Wrzucam log z AdwCleaner Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- Seler
Czy jak odpalisz AdwCleaner jeszcze raz, to coś jeszcze wykrywa?
,,Dum Spiro, Spero''
- XMan
Temat jest umieszczony w nieodpowiednim dziale.
Przenoszę z Problemy
Bezpieczeństwo,
XMan.
Przenoszę z Problemy

XMan.
-
Wykrywa nadal, w Firefox i Chrome Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- djarta
- Kontaktowanie:
Wklej logi wg. tego: bezpieczenstwo/regulamin-bezpiecze-stwa-t19001.html
-
- Reklama