wirus hi facebook
-
wirus hi facebook
dzisiaj moj brat przyjezdza na swieta wiec moze on cos zaradzi a zna sie troszke wkoncu komputer to jego narzedzie pracy;p wiec narazie dziekuje wszystim za uwage i pomoc pozdrawiam
- kominekl
- Kontaktowanie:
wirus hi facebook
OK. Napisz w razie nie znalezienia problemu
. Mam jeszcze kilka pomysłów.

Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
-
wirus hi facebook
a wiec niestety moj brat jedzie do budapesztu na swieta i nie zawita u mnie,,:( wiec zdecyduje sie jednak na format bo mam dosyc juz..;p skopiowalam juz wszystkie wazne pliki zdjecia i video na karte i mozemy formatowac wiec prosilabym o napisanie jak mam to zrobic nie wiem czy jakies info beda potrzebne wiec pytac;) z gory dziekuje
-- 22 gru 2011, 17:09 --
*brat mial mi pomoc ze zwalczeniem tego wirusa ale nie wiem kiedy znowu bd u mnie wiec nie bd czekac.. chce juz miec wszytsko za soba a format wszystko zlatwi prawda?
-- 22 gru 2011, 17:09 --
*brat mial mi pomoc ze zwalczeniem tego wirusa ale nie wiem kiedy znowu bd u mnie wiec nie bd czekac.. chce juz miec wszytsko za soba a format wszystko zlatwi prawda?
- kominekl
- Kontaktowanie:
wirus hi facebook
Skoro już poczyniłeś przygotowania to będzie to najlepsze wyjście. Formatowanie załatwi sprawę. W razie pytań pisz.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
-
wirus hi facebook
no wiec po kolei co powinnam zrobic bo jestem zielona w tych sprawach.. weszlam na dysk c i kliklam opcje formatuj..tylko ze pozniej wyskoczyl komunikat ze''nie mozna sformatowac tego woluminium.zawierA ON UZYWANA WERSJE SYSTEMU WINDOWS ,SFORMATOWANIE TEGO WOLUMINU MOZE SPOWODOWAC ZE KOMPUTER PRZESTANIE DZIALAC. '' o co chodzi??
Ostatnio zmieniony 23 gru 2011, 07:09 przez greh, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Usunięcie "caps locka"
Powód: Usunięcie "caps locka"
- greh
- Kontaktowanie:
wirus hi facebook
Nie tędy droga.
Musisz uruchomić komputer z płyty z systemem, po czym rozpocząć nową instalację.
To oczywiście usunie WSZYSZTKIE dane z dysku, tak więc zrób kopię.
Oczywiście zainstaluje także nową, czystą kopię Windows, którą należy zabezpieczyć antywirusem.
Jeśli nie masz napędu, to nie masz notebooka, a netbooka, ale mniejsza o to.
Powiedz, nie masz tam czasem partycji Recovery?
Musisz uruchomić komputer z płyty z systemem, po czym rozpocząć nową instalację.
To oczywiście usunie WSZYSZTKIE dane z dysku, tak więc zrób kopię.
Oczywiście zainstaluje także nową, czystą kopię Windows, którą należy zabezpieczyć antywirusem.
Jeśli nie masz napędu, to nie masz notebooka, a netbooka, ale mniejsza o to.

Powiedz, nie masz tam czasem partycji Recovery?

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Zignorowanie PW od moda powoduje chorobę, zwaną żółtaczką.
Ludzie! Piszcie po polsku. Jest różnica czy robisz komuś ŁASKĘ, czy LASKE.
-
wirus hi facebook
jeden kit co mam wazne jest ze posiadam napedu;) wiec najprawdopodobniej masz racje sciaglam jakis program Paragon Partition Manager mysle ze sie nam sprzyda wiec napisz mi po kolei jak mam sformatowac dysk przy braku napedu.
- greh
- Kontaktowanie:
wirus hi facebook
1. Przygotować bootowalny pendrive, czyli poczytać to co radził cosik_ktosik na drugiej stronie tematu: Jak stworzyć bootowalny pendrive z Windows 7, Vista lub XP
2. Przestawić w BIOS kolejność uruchamiania tak, by pendrive był na 1-szym miejscu.
3. Przeprowadzić typową instalację, w czasie której w instalatorze wybierzesz, że dysk ma być sformatowany.
4. Cieszyć się czystym systemem, ale oczywiście zabezpieczyć się antywirusem.
2. Przestawić w BIOS kolejność uruchamiania tak, by pendrive był na 1-szym miejscu.
3. Przeprowadzić typową instalację, w czasie której w instalatorze wybierzesz, że dysk ma być sformatowany.
4. Cieszyć się czystym systemem, ale oczywiście zabezpieczyć się antywirusem.

-
wirus hi facebook
ok sprobuje oby nie bylo zadnych problemow;) dzieki wielkie wesolych;)
-- 23 gru 2011, 15:15 --
mam pytanie jak mam ten programj win to flash i teraz musze zadanie zrobic to co mam wybrac?wymazywanie dysku?
-- 23 gru 2011, 15:40 --
dalam wymazywanie dysku i zaczelo sie oczyszczanie dysku tylko do 10% doszlo i potem komunikat ze ''nie mozna zablokowac dysku i ze prosze zamknac aplikacje moga korzystac z tego dysku i ponow prasy''..
-- 23 gru 2011, 15:15 --
mam pytanie jak mam ten programj win to flash i teraz musze zadanie zrobic to co mam wybrac?wymazywanie dysku?
-- 23 gru 2011, 15:40 --
dalam wymazywanie dysku i zaczelo sie oczyszczanie dysku tylko do 10% doszlo i potem komunikat ze ''nie mozna zablokowac dysku i ze prosze zamknac aplikacje moga korzystac z tego dysku i ponow prasy''..
- greh
- Kontaktowanie:
wirus hi facebook
A co Ty chcesz wymazywać?
Dysk C? Znów skręciłaś nie w tę ulicę, czyli nie tędy droga.
Z obrazu ISO z Windowsem musisz przygotować tylko bootowalny pendrive.
Ale najlepiej na innym kompie, żeby była pewność, że infekcja się nie przeniesie.
Potem z tego pendrive uruchomić instalatora Windows, który mając bezpośredni dostęp do dysku sformatuje dysk bez problemów.
To co teraz robisz, to używając metafory, tak jakbyś chciała zjeść cukierek i nadal go mieć.
System korzysta z dysku C, który Ty chcesz "wymazywać"...
Dysk C? Znów skręciłaś nie w tę ulicę, czyli nie tędy droga.
Z obrazu ISO z Windowsem musisz przygotować tylko bootowalny pendrive.
Ale najlepiej na innym kompie, żeby była pewność, że infekcja się nie przeniesie.
Potem z tego pendrive uruchomić instalatora Windows, który mając bezpośredni dostęp do dysku sformatuje dysk bez problemów.
To co teraz robisz, to używając metafory, tak jakbyś chciała zjeść cukierek i nadal go mieć.
System korzysta z dysku C, który Ty chcesz "wymazywać"...
- kominekl
- Kontaktowanie:
wirus hi facebook
Z tego co mi wiadomo to oficjalnie nazywa się to -> próba formatowania aktywnego woluminu, co jest nierealne, gdyż na dysku, który chcesz formatować znajduje się system, z którego korzystasz. To tak, jak z usuwaniem pliku, który jest akurat uruchomiony.
-
wirus hi facebook
no tak teraz rozumiem , no ale robie tak jak pisze w tym linku co mi podales czyli ''Jak stworzyć bootowalny pendrive z Windows 7, Vista lub XP''
nie wiem nawet formata nie umiem zrobic.. zal;(
w ogole co to znaczy bootowalny bo tak piszecie to co chwile..
wytlumaczcie mi to jakos normalnie jak zrobic tego formata, po mojemu;p
nie wiem nawet formata nie umiem zrobic.. zal;(
w ogole co to znaczy bootowalny bo tak piszecie to co chwile..
wytlumaczcie mi to jakos normalnie jak zrobic tego formata, po mojemu;p
- kominekl
- Kontaktowanie:
wirus hi facebook
Bootowalność to spolszczona nazwa cechy, która pozwala na uruchamianie się, w tym przypadku pendrive na niestartującym systemie. Czyli można z tego wystartować komputer. Formatowanie -> http://www.hotfix.pl/formatowanie-pendr ... e-a329.htm.
-
wirus hi facebook
hehe dziwna sprawa.. zrobilam format i jak teraz chce wlaczyc kompa to pojawia sie czarny ekran i pisze tylko
usun dyski lub inny nosnik
zrestartuj, naciskajac klawisz
-
tylko nie pisze jaki w ogole nie wiem co sie stalo.. mam nadzieje ze nic powaznego ktos sie orientuje o co chodzi??
usun dyski lub inny nosnik
zrestartuj, naciskajac klawisz
-
tylko nie pisze jaki w ogole nie wiem co sie stalo.. mam nadzieje ze nic powaznego ktos sie orientuje o co chodzi??
- greh
- Kontaktowanie:
wirus hi facebook
No stało się to, że sformatowałaś dysk. 
Teraz zainstaluj Windows.

Teraz zainstaluj Windows.

-
- Reklama