Uruchomiłem system według Twoich zaleceń i system uruchomił się normalnie

Internet działa , przeglądarka normalnie chodzi . Jak na razie jest ok

"c:\windows\system32\consrv.dll"
Poszukałem ręcznie w folderze system32 i nic o takiej nazwie nie znalazłem . Wpisałem też w "wyszukaj pliki i foldery" i też nie znalazło więc chyba nie mam

Myślisz aby na wszelki wypadek użyć ComboFixa ? jeśli na pierwszy rzut oka wszystko działa ?
I myślę aby ponownie zainstalować Nortona , myślisz że to dobry program ? Tzn po tym doświadczeniu mam małą traumę i waham się nad ponownym jego używaniu . I przy okazji może znasz dobre strony o zarządzaniu komputerem ? tzn jak utrzymywać jego stabilność , polecane programy itp
Sorki że Cię tak zawaliłem pytaniami ale korzystam z okazji jak mam okazję kontaktu ze spece,

Wielkie dzięki za pomoc

Uff jaka ulga bo już myślałem ze format trzeba będzie zrobić a tyle danych ... ehh Następnym razem nic sam nie będe próbował uleczyć tylko do was napisze jeśli coś poważniejszego będzie . Dostałem nauczkę żeby teraz potrójnie myśleć nad tym co otwieram . Jeszcze raz wielkie dzięki . Jesteś wielki !

Macie może stronę na fejsie ? z chęcią bym ją polubił ^^
PS I gdyby można było jeszcze do jutra nie zamykać tego tematu w razie gdyby jakieś uszkodzenia nadal wystąpywały to byłbym wdzięczny podwójnie