Witam. OStatnio wziąłem się za robote mojego pc bo zaczął chodzić coraz wolniej. przeskanowałęm komputer esetem, usunał mi zainfekowane pliki. zrobiłem skan spyhunterem., wyszło 2000 ponad jakiś wirusów, hijackerow. pup optional itd. jakiś tam dupereli. wszystko spyhunter wyczyscil czy co tam miał zrobic z dysku i rejestru. zrobiłęm tez skan lalwarebytes anti-malware. adwcleanerem .spybotem combofixem. - z trybu awaryjnego i różnymi jeszcze.. i chyba większości się pozbylem. komputer chodzi już jakoś w miare. i zwracam się do was żebyście sprawdzili logi czy wszystko już niebezpieczne usunąłem i pomogli jakoś wyczyścic kompa z niepotrzebnych rzeczy, wirusów itd
log z otl : Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników jakby chciał haslo to widwa
wolny komputer i wirusy LOG
- djarta
- Kontaktowanie:
Wklej logi z FRST: bezpieczenstwo/korzystanie-z-frst-t28530.html
-
- djarta
- Kontaktowanie:
1. Otwórz notatnik i wklej:
Plik zapisz pod nazwą fixlist.txt i umieść obok narzędzia FRST. Uruchom FRST i kliknij w Fix. System zostanie zresetowany.
2. Wykonaj wszystko z tego tematu: Kroki kończące temat.
Końcowo pokazujesz: raport z DelFix oraz raport z pełnego skanowania Malwarebytes
CloseProcesses:
U5 AppMgmt; C:\Windows\system32\svchost.exe [27136 2009-07-14] (Microsoft Corporation)
FF Extension: No Name - {F003DA68-8256-4b37-A6C4-350FA04494DF} [Not Found]
EmptyTemp:
Plik zapisz pod nazwą fixlist.txt i umieść obok narzędzia FRST. Uruchom FRST i kliknij w Fix. System zostanie zresetowany.
2. Wykonaj wszystko z tego tematu: Kroki kończące temat.
Końcowo pokazujesz: raport z DelFix oraz raport z pełnego skanowania Malwarebytes
-
- Reklama