Youtube nie działa proszę o sprawdzenie loga

Wszystko co dotyczy bezpieczeństwa systemów oraz walki z malware, w szczególności analiza logów
kris1

Użytkownik

Youtube nie działa proszę o sprawdzenie loga

Post14 sie 2011, 22:47

Witam serdecznie, jako iż jest to mój pierwszy post pragnę się przedstawić.

Mam na imię Krzysiek, z zamiłowania zajmuje się komputerami i informatyką przeważnie hardware, jenak nie zawsze umiem jak każdy z nas rozwiązać problemy..

A mianowicie skończyła mi się licencja na kaspersky Internet security więc nie myśląc długo znalazłem promocję 3 miesięczną na Pandę internet security 2012 i to był chyba mój błąd po instalacji jej zaczęły się dziać dziwne rzeczy, a mianowicie YouTube nie działa, internet zaczął "mulić", żadne operacje typu usunięcie flasz playera i zainstalowanie go ponownie, jak i odinstalowanie firefox-a i jego ponowna instalacja nie przyniosły rezultatów, Panda poszła do kosza i na jej miejsce wskoczył NIS 2011. jednak problem nadal pozostał. Malwarebytes' Anti-Malware nie znalazł niczego podejrzanego,Nis 2011 znalazł w katalogu Temp plik z trojanem już dokładnie nie pamiętam jaki, a plik miał w nazwie flasz player ..... wiec coś musi w tym być .

Proszę kolegów jeśli to możliwe o sprawdzenie loga z OTL.

Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie Krzysiek,...

OTL
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Extras
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

• Reklama

Wróć do „Bezpieczeństwo”