Jezeli MBAM nie dziala to:
Zrób pełne skanowanie za pomoca Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Domyślnie Kaspersky prowadzi skan ekspresowy, więc w konfiguracji skanera zmień to na skan wszystkiego. Jeśli któryś program coś wykryje, przedstaw raporty. Wyniki Kasperskiego: interesują mnie tylko wykryte zagrożenia, a nie inne typy wyników (np. typu "OK"), byś mi przypadkiem nie chciał podawać ogromnego raportu z wszystkim jak leci.
Zablokowana ochrona rezydenta w AVG (wirus?)
- djarta
- Kontaktowanie:
-
- djarta
- Kontaktowanie:
Zostal wykryty tylko obiekt MBAM.
Czyli jest czysto.
Czyli jest czysto.
-
OK dzięki,ale mam jeszcze pytanko odnośnie MalwareBytes.,czemu nie nie chce działać na tym lapku?na innym i na stacjonarnym kompie zero problemu.AVG może coś blokować.
- djarta
- Kontaktowanie:
odnośnie MalwareBytes.,czemu nie nie chce działać na tym lapku?na innym i na stacjonarnym kompie zero problemu.AVG może coś blokować.
Bardzo dobre pytanie i raczej ja Ci go nie udzielę. Wpływać może wiele czynników, ustawienia systemowe, antywirusy, zła instalacja itp.
Musiałbyś napisać na forum MBAM i tam się dowiedzieć. Znalazłem dwa wątki z tym problemem (kod błędu) jaki Ty masz: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników i Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
-
OK.Dzięki za pomoc.
temat do zamknięcia.
temat do zamknięcia.
Ostatnio zmieniony 24 maja 2014, 00:21 przez djarta, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Zamykam.
Powód: Zamykam.
-
- Reklama