Zainfekowany,komputer Chyba trojan, Zablokowany ekran
-
Pokazuje zeby wpłacic w systemie ukach , komuter jest zablokowany , podłaczna do tej strony jest tez kamera i zekomo rejestuje działalonosc przestepcza " prosze o pomoc
- deFco247
- Kontaktowanie:
Uruchom system w trybie awaryjnym, instrukcja Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników/Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników/Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Wykonaj w tym trybie logi zgodnie z regulaminem działu.
Logi wklej na Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników lub Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Wykonaj w tym trybie logi zgodnie z regulaminem działu.
Logi wklej na Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników lub Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
- kominekl
- Kontaktowanie:
marecki86 pisze:Pokazuje zeby wpłacic w systemie ukach , komuter jest zablokowany , podłaczna do tej strony jest tez kamera i zekomo rejestuje działalonosc przestepcza " prosze o pomoc
Wszystko tak, jak mówi deFco247 z tym, ze hostingiem tekstowym niech będzie -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
-
uruchomiłem komputer w trybie awaryjnym z obsługa sieci , wpisywałem pierwsze dwa linki ale nie wchodziły (Mozilla Firefox) kolejny wszedł i zapisał program OTL pojawiło się czyste okno OTL wiec z moja wiedza, juz zgupiałem na maksa
po jakies minucie pojawił sie niebieski ekran z napisami i sie wyłączył komputer,
Potem próbowałem uruchomić GERM ,ok pobrało, uruchomiło i odziwo pokazał się taki program jak był w instrukcji ,tylko ze nie działało kilka okienek wiec to co sie dało zaznaczyć zaznaczyłem i dałem opcje zeskanuj, i to samo, niebieski ekran z napisami i komputer sam się wyłączył
prosze o dalsza pomoc

po jakies minucie pojawił sie niebieski ekran z napisami i sie wyłączył komputer,
Potem próbowałem uruchomić GERM ,ok pobrało, uruchomiło i odziwo pokazał się taki program jak był w instrukcji ,tylko ze nie działało kilka okienek wiec to co sie dało zaznaczyć zaznaczyłem i dałem opcje zeskanuj, i to samo, niebieski ekran z napisami i komputer sam się wyłączył

prosze o dalsza pomoc

- deFco247
- Kontaktowanie:
Czyli nie działają również wersje OTL ze zmienionym rozszerzeniem (OTL.scr, OTL.com)?
Spróbuj użyć narzędzia DDS i zaprezentować z niego logi.
Spróbuj użyć narzędzia DDS i zaprezentować z niego logi.
- kominekl
- Kontaktowanie:
Potem próbowałem uruchomić GERM ,ok pobrało, uruchomiło i odziwo pokazał się taki program jak był w instrukcji ,tylko ze nie działało kilka okienek wiec to co sie dało zaznaczyć zaznaczyłem i dałem opcje zeskanuj, i to samo, niebieski ekran z napisami i komputer sam się wyłączył![]()
System 64 bitowy, więc w instrukcji podane jest, co robimy w takim przypadku. Ponadto wykonaj zalecenia kolegi.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
-
(OTL.scr, OTL.com)- NIE DZIAŁŁY, DDS.scr pobrało i zainstalowało jak próbowałem uruchomic pojawił sie komunikat ''dwa dzienniki są utworzone na pulpicie ",(TWO LOGS SHALL BE CREAATED ON YOUR DESKTOP), i pojawił sie niebieski ekran i komputer sam sie wyłaczył ?
- deFco247
- Kontaktowanie:
Zapewne mamy tutaj coś więcej niż tylko infekcję Sireref (aka Ukash), gdyż nie powinien on w takim stopniu blokować systemu i programów uruchamianych w trybie awaryjnym.
Wykonaj log z OTLPE: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Wykonaj log z OTLPE: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
- Reklama