Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
ten jeden to trainer od san andreas, może dlatego złapał go jako wirusa, bo autorem jest virus ? (nie myślcie, że używałem go do przechodzenia misji xD)
a ten c:\WINDOWS\system32\CoreAVCDecoder.ax wygląda mi na kodek, jest on rzeczywiście kodekiem czy wirusem ?
Z kompem nic się nie dzieje, skana zrobiłem dla bezpieczeństwa
zainfekowany plik według m-bama, przywrócić ?
-
- Kontaktowanie:
Pozdrawiam, koleś git
- rosłon
- Kontaktowanie:
ja ci mówię ostatnio skanowałem mi nic nie wykryło a też mam ten trainer lepiej usuń tego trainera , chociaż jest to może błąd anti-malware ale kto wie,a co do tych kodeków nie mam wątpliwości nie usuwaj ich

POZDRAWIAM ROSŁON
- rokko
- Kontaktowanie:
Re: zainfekowany plik według m-bama, przywrócić ?
Jeżeli Masz jakiekolwiek wątpliwości co do autentyczności pliku i podejrzewasz że jest zainfekowany, wrzuć go na:
- Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Dodatkowo sprawdź jego sumy kontrolne przy pomocy dowolnego oprogramowania np. WinMD5Sum. Producent oprogramowania powinien udostępniać oryginalne sumy kontrolne każdego z plików (z podziałem na wersje).
- Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Dodatkowo sprawdź jego sumy kontrolne przy pomocy dowolnego oprogramowania np. WinMD5Sum. Producent oprogramowania powinien udostępniać oryginalne sumy kontrolne każdego z plików (z podziałem na wersje).
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
- djarta
- Kontaktowanie:
c:\WINDOWS\system32\CoreAVCDecoder.ax (Malware.Packer) -> Quarantined and deleted successfully.
False Alarm. Ten plik pochodzi od programu ,,Real Alternative".
c:\program files\rockstar games\gta san andreas\GTA-SA Crazy Trainer.exe (Malware.Packer) -> Quarantined and deleted successfully.
To jest też Twoja sprawa czy go usuwać czy nie, ale ja bym raczej nie usuwał/możesz przeskanować go na stronkach których podał @rokko.
Pozostałe 3 klucze - śmietki które można usunąć.

============
K.
-
- Reklama