Zawirusowany pendrive na którym zniknęłyu foldery
-
witam mam pytanko ostatnio mój pendrive złapał jakiegoś wirusa i folder z najwazniejszymi dokumentami które na nim były zniknął a utworzył się jakiś folder ze skróter który pózniej sie chyba sam skasował co jej w tym najlepsze jeśli usune rzeczy kóre na nim pozostały i przerzuce na inny dysk pendrive wykazuje we właściwościach ze ma prawie całą pamięć zapełnioną jakby utracony folder gdzie sistniał czy te dane można odzyskać jestem laikiem w tych sprawach i nie wiem co zrobić
Ostatnio zmieniony 06 lip 2011, 08:19 przez cosik_ktosik, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawka tytułu
Powód: poprawka tytułu
- deFco247
- Kontaktowanie:
pomoc
- Pobierz OTL z jednego z tych linków:
- Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników - Uruchom narzędzie dwuklikiem i ustaw jak na tym obrazku: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- Uruchom skan przyciskiem Skanuj/Scan.
- Po zakończonym skanie wklej obydwa raporty na jedną z tych stron: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników, Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników lub Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników,
a tutaj wstaw linki do obydwu wklejek.
Z podłączonymi pendrive zaprezentuj raport ze skanowania UsbFix z opcji Deletion.
PS. Na przyszłość nie opatruj wątków tytułami takimi jak "pomoc": Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Spróbuj przeskanować tym jeszcze przed logami:
http://www.hotfix.pl/infusions/pro_down ... e-p164.htm
Dane zawsze możesz odzyskać tym:
DMDE

Dane zawsze możesz odzyskać tym:

- kominekl
- Kontaktowanie:
Kamillo
Nie rozgrzebuj starych tematów.
Spróbuj przeskanować tym jeszcze przed logami
Malwarebytes radzi sobie z infekcjami z pendrive`ów z tym, ze muszą one być podłączone to portu. Ponadto USBFix zabezpiecza od razu pamięć przenośną.
Dane zawsze możesz odzyskać tym
To przykład.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
@kominekl
Tylko, że masz mały problem, bo mnie 12 sierpnia 2012 roku na tym forum nie było...
Więc zanim zaczniesz komuś coś zarzucać przemyśl to 10 razy...
Tylko, że masz mały problem, bo mnie 12 sierpnia 2012 roku na tym forum nie było...
Więc zanim zaczniesz komuś coś zarzucać przemyśl to 10 razy...
Ostatnio zmieniony 02 sty 2014, 20:48 przez djarta, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Wątek przestarzały - zamykam.
Powód: Wątek przestarzały - zamykam.
-
- Reklama