Złapałam jakiegoś śmiecia i nawet wiem jak. Problem? Czym mogę się go pozbyć? Mam w komputerze 3 przeglądarki: IE, Chrome, Chrominium. Na co dzień używam Chrominium - z nią jest OK; w IE i Chrome zmieniła się strona startowa, zmieniła się wyszukiwarka. Próbowałam ręcznie to zmienić, ale to na nic. Przeskanowałam komputer Eset on-line; niby coś znalazł i usunął, ale to dalej tkwi. Wyciągnęłam z komputera drugi dysk, zeby tego skanowania było mniej; zrobiłam log OTL - jest bardzo długi, kawałek loga wygląda tak: CHR - default_search_provider: search_url = Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników{searchTerms}&sa=Search&siteurl=qooqlle.com%2F no i to jest właśnie ta strona; czy ktoś z Was może mi pomóc? Bardzo proszę, ponieważ nie mam czasu szukać sensownej recepty:
1. mam dwie pilne, terminowe prace do wykonania na tym komputerze i obie przeglądarki są mi potrzebne;
2. mam chore dziecko i nockę z głowy
3. pół dnia zmarnowane na zebranie, a jutro drugie i nie wyrobię się w terminie z tym wszystkim
Teraz tak: który log mam wkleić? są dwa: OTL i Extras
Tego śmiecia ściągnęłam razem z programem ImageShack Uploader; był jakiś toolbar - oczywiście nie zgodziłam się na instalację, ale to i tak wlazło mi do kompa; nie ma go na liście programów; musi gdzieś tkwić w tempach; miałam ułatwić sobie pracę wysyłając obrazki przez właśnie ISU, a tu taki ambaras i własnie teraz, kiedy nie mam czasu