TDSSKiler znalazł podejrzany obiekt tylko "sptd"
C:\WINDOWS\system32\Drivers\sptd.sys
MD5:cdddec541bc3c96f91ecb48759673505
-- 11 lis 2010, 21:17 --
pozostałe logi na życzenie tylko na prywatne e-maile - uszanujcie moją prywatność
Złośliwe przekierowywanie strony głównej
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
sptd jest od daemon toola lub alcohola 52
Wrzuć ten plik na Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Niech go sprawdzą na wszystkich skanerach antywirusowych i daj znać co wyszło.
Wrzuć ten plik na Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Niech go sprawdzą na wszystkich skanerach antywirusowych i daj znać co wyszło.
-
Już wszystko jasne.
Otóż szukałem pomocy również u informatyka (znajomego) który miał teorie, że to jest raczej związane z DNS-ami, tudzież domenami. Mówił że to raczej ovh mogło w takim razie zawalić.
I rzeczywiście dzwoniłem tam od rana i dopiero po 40 minutach się dodzwoniłem i Pani wyjaśniła mi że mieli problemy z "lup balansingiem" cokolwiek to znaczy. Usterkę mieli od środy około godziny 21.00 do piątku 0.00 i to by się pokrywało z czasem kiedy usterkę wykryłem i kiedy się skończyła bo wszystko chodzi cacy.
Serdecznie dziękuję za pomoc.
Panu cosik_ktosik - za szybką pomoc, rady i utrzymanie mnie przy zdrowych zmysłach zaraz po usterce - zapraszam na zakupy z hiper mega rabatem (mam tam również meble ikea) - napisze adres bo i tak pewnie Pan zaraz wymaże *ttp://www.*****.pl
Podziękowanie dla Panów djarta i Lena których zapraszam na zakupy z rabatem
-------------------------
Z całą serdecznością do Pana, ale muszę
Reklama to niestety, a zasady reklamy są przedstawione na stronie głównej w o Vortalu.
PS Lena to kobieta
ck
-- 12 lis 2010, 17:18 --
żeby nie być gołosłownym temat na forum i pretensje innych uzytkowników
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Otóż szukałem pomocy również u informatyka (znajomego) który miał teorie, że to jest raczej związane z DNS-ami, tudzież domenami. Mówił że to raczej ovh mogło w takim razie zawalić.
I rzeczywiście dzwoniłem tam od rana i dopiero po 40 minutach się dodzwoniłem i Pani wyjaśniła mi że mieli problemy z "lup balansingiem" cokolwiek to znaczy. Usterkę mieli od środy około godziny 21.00 do piątku 0.00 i to by się pokrywało z czasem kiedy usterkę wykryłem i kiedy się skończyła bo wszystko chodzi cacy.

Serdecznie dziękuję za pomoc.
Panu cosik_ktosik - za szybką pomoc, rady i utrzymanie mnie przy zdrowych zmysłach zaraz po usterce - zapraszam na zakupy z hiper mega rabatem (mam tam również meble ikea) - napisze adres bo i tak pewnie Pan zaraz wymaże *ttp://www.*****.pl
Podziękowanie dla Panów djarta i Lena których zapraszam na zakupy z rabatem
-------------------------
Z całą serdecznością do Pana, ale muszę

PS Lena to kobieta

ck
-- 12 lis 2010, 17:18 --
żeby nie być gołosłownym temat na forum i pretensje innych uzytkowników
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
- Reklama