Dlaczego o tym pisze?
w temacie po prostu CALMERA 1 użytkownik dał fotkę, na której strzela do dysków, gdyby nie było jego, ze strzelbą, powiedział bym że to UFO, Swego czasu się interesowałem 'zjawiskami Para normalnymi ufami i te pe'
Oto link do tej fotki
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników (nie daje w IMG bo rozciąga) na youtube jest sporo filmików z zjawiskami paranormalnymi i UFO, czy wam też ta fotka przypomina 'UFO' ?

Co do filmiku... sam nie wiem co o tym myśleć, Alianci atakowali szwabów, ci musieli wymyślać pojazd startujący w pionie, pozniej zaczęli tworzyć nagle cały projekt trafił szlak, lecz tyle lat minęło, i może coś z tego projektu powstało, sam przyznam, ze 3 lata temu w wakacje, około godziny 22:00 na boisku widziałem coś w kształcie trój kołowego pojazdu, składającego się z takich 3 okręgów świecących jak słońce, widziałem to ok 4sec na niebie, poruszało się bardzo szybko, sam nie wiem co o tym Myślec, do dziś nie daje mi to spokoju

Na filmiku jest powiedziane, że po pewnym czasie nad Ameryką zaczął się 'najazd UFO' coraz częściej, zgłoszenia były nawet do 500 na dzień, z 2 strony, uważam, że 'Ufolidki' Istnieją, jesteśmy 1 z miliarda miliardów planet, i miliona galaktyk, dlaczego życie miało by istnieć tylko na naszej planecie?:)
Jest bardzo wiarygodne potwierdzenie (wypadek UFO w roswell w 1947roku)
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników tutaj możecie o tym incydencie poczytać
A co wy o tym wszystkim sądzicie? UFO istnieje, czy to wynalazek szfabów? ja sądzę że w obydwóch teoriach jest ziarno prawdy