Trochę o Quake Live!

Blogi użytkowników forum Hotfix
Awatar użytkownika
Maciak Plock

VIP
Posty: 773
Rejestracja: 16 cze 2009, 21:48
Lokalizacja: Płock!
Kontaktowanie:

Trochę o Quake Live!

Post04 gru 2016, 18:30

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

No to coś Odemnie ;)
Pamiętacie starego Quake III? te stare czasy co był Quake III, Unreal Tornament:D? Teraz ta wersja została odnowiona i żucona na neta, ponieważ wymagania są Śmieszne (jak na grę sprzed 10 lat) wrzucono ją na stronę, gra zajmuje z tego co pamiętam ok 50-100MB, więc mało, Oczywiście ta wersja została odnowiona niż ta z Quake III, bronie, postacie to wszystko zostało jak jest, zostały dodane nowe mapy i chyba pozmieniane te stare (nie dużo) pograłem w to trochę, ale nie wciągnęło mnie ze względu że ta gra nie wykorzystuje ustawień myszki opartych na Windowsie tylko ma swoje ustawienia xD i czułość jest inna i nie bardzo mi idzie szukanie identycznej itp ;)

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Posty: 21302
Rejestracja: 13 lis 2008, 01:17
Lokalizacja: Szczecin
Kontaktowanie:

Trochę o Quake Live!

Post04 gru 2016, 18:36

Ja tam już Quake'a III nie znam ale znam doskonale stare części I i II. Ale to były czasy, hehe. Miałem kompa i486 Intela z zegarem 33MHz i starym dosem (mam go nawet jeszcze). Wtedy Doom I i II to było coś, pojawił się Quake I wymagał 11MB ram. haha ale wtedy szpanowałem przed kumplami, miałem 12MB, a wszyscy pozostali tylko po 8.

Ale się wtedy grało :D

A sam komp fajny, dysk 125MB, karta Trident z 512KB ramu, to było coś.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

Awatar użytkownika
Maciak Plock

VIP
Posty: 773
Rejestracja: 16 cze 2009, 21:48
Lokalizacja: Płock!
Kontaktowanie:

Trochę o Quake Live!

Post04 gru 2016, 18:36

haha :) stare czasy, szkoda ze mnie nie było jeszcze na świecie, wtedy to musiał być sprzęcior, oglądałem jakieś filmy i historii gier, pamiętam z tego że doom to był przełom w grach, świetna grafika itp

Co do Quake III jest całkowicie inny od swoich poprzedników, tutaj nacisk jest na multiplayer, nie ma już takiego czegoś że się przechodzi rundy :)



  • Reklama

Wróć do „Blog”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość