Dziękować

montertom pisze:Przydałby się ale Dziennik praktyk.rar --> Plik Dziennik praktyk.rar został usunięty z serwisu WyslijTo.pl. Czy ktoś mógłby się podzielić ?
greh pisze:montertom pisze:Przydałby się ale Dziennik praktyk.rar --> Plik Dziennik praktyk.rar został usunięty z serwisu WyslijTo.pl. Czy ktoś mógłby się podzielić ?
Napisz do którejś z osób, którym udało się pobrać, lub do osoby, która go wrzuciła - czyli w tym wypadku mint1991, gdyż link machalas'a działa.
kazzek94 pisze:Wrzuciłby to ktoś jeszcze raz ?z góry dzięki
mint1991 pisze:Z małym poślizgiem, ale już daje skany. Oto one -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników jest on niekompletny, gdyż na kilku stronach skan wyszedł niewyraźny więc wywaliłem te strony.
tonieboli pisze:mint1991 pisze:Z małym poślizgiem, ale już daje skany. Oto one -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników jest on niekompletny, gdyż na kilku stronach skan wyszedł niewyraźny więc wywaliłem te strony.
mint1991 proszę Cię o ponowne wstawienie skanównawet nie wiesz jak bardzo jest mi to potrzebne
proszę
Wróć do „Edukacja i szkolnictwo”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość