Robiąc porządki natrafiłem w starym pudle na parę rzeczy które są sprawne oraz takie których stan jest nieznany i postanowiłem je sprzedać ponieważ tylko zawadzają a możliwe, że komuś się jeszcze przydadzą

No to zaczynamy!
- Płyta główna z procesorem: EpOX K8RA(I) AMD Sempron 2500+ 1.75GHz Socket A sprawne 100% = 50zł
- Płyta Głowna: ASUS A7V600 - X tak, że 99% sprawna ma kłopoty z dźwiękiem na systemie Windows XP pod Windows 7 działa jak należy = 25zł
- Płyta Głowna: ASUSA7V266 - C tu jest problem po podłączeniu wszystkich kabli kontrolka sygnalizująca napięcie na płycie głównej się świeci jednak płyta nie reaguje na uruchomienie, nie mam pojęcia co tutaj może być = 5zł
- Płyta główna: GIGABYTE GA-8SIML napuchnięte kondensatory stan nieznany = 5zł
- Płyta główna: JETWAY P4XFBU uszkodzone wejścia karty dźwiękowej i stan techniczny tak, że nie znany = 5zł
- Pamięci ram: 3x256 DDR1 400Mhz różnych firm sprawne testowane po 5h bez żadnych błędów = 15zł sztuka!
- Zasilacz: ProComp model ATX KV-500W 99% sprawny uszkodzone kable przy jednym wejściu od napędu lub HDD poza tym sprawny = 30zł
- Zasilacz: CODEGEN 300W = 25zł
Do każdego przedmiotu należy doliczyć koszt przesyłki wg. cennika Poczty Polskiej!
Zainteresowani kontakt PW bądź GG: xxxx