Tutaj możesz zamieszczać oferty kupna, sprzedaży różnych rzeczy
Regulamin forum
1. Vortal Hotfix.pl nie ponosi odpowiedzialności za wystawiane przedmioty oraz przebieg transakcji. 2. Na początku tytułu tematu należy napisać, czy jest to oferta sprzedaży, kupna czy zamiany. 3. W ofercie sprzedaży należy podać cenę a także opis produktu. 4. Oferty muszą być związane z tematyką Hotfix.pl. Dozwolone są wyłącznie oferty dotyczące sprzętu komputerowego, oprogramowania (legalnego!) oraz telefonii komórkowej. 5. Treść tematu jak i sprzedawany przedmiot nie mogą naruszać regulaminu Hotfix.pl. Tematy z ofertami nielegalnego oprogramowania, treściami ***** etc będą usuwane do śmietnika.
Witam chetnie kupie jakby ktos mial Geforca 8600GT do 50zl max mam okrojony budzet a niechce przepłacać za tą kartę bo nie okłamując sie jest juz stara
ołki tylko musisz mi dac wczesniej dac znac co do ceny no i plus koszta przesyłki musze zaczac zbierac niby smieszne kwoty ;D ale aktualnie jestem bezrobotny tak więc kazdy grosz jest wazny ;D
Odrazu ostrzegam że ta karta pieruńsko mocno się grzeje. U kolegi właśnie poszła z innym chłodzeniem(Gainward) miesiąc temu ale jak za 50zł to nie ma gadania