Jak otworzyć zdjęcia w programie GIMP?
-
Ściągnęłam program GIMP i mam problem z dostępem w nim do swoich fotek.Proszę napiszcie mi jak się nim posługiwać
Ostatnio zmieniony 09 mar 2009, 19:46 przez me@djohnsc, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: zmieniłem tytuł
Powód: zmieniłem tytuł
- XMan
- rokko
- Kontaktowanie:
Instrukcja -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Znajdziesz w niej m.in. w jaki sposób otwiera się zdjęcia, nakłada filtry, pracuje z warstwami i wiele innych cennych porad.
Znajdziesz w niej m.in. w jaki sposób otwiera się zdjęcia, nakłada filtry, pracuje z warstwami i wiele innych cennych porad.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
- Reklama