Kupiłem grę za pośrednictwem Steam, gra działała do momentu gdy zaszła potrzeba reinstalacji Steama. Gdy na nowo zainstalowałem Steam i grę Call of Duty: Black Ops-Multiplayer pojawiły się komunikaty WIN_IMPROPER_QUIT_BODY i drugi komunikat to EXE_CANNOT_FIND_ZONE. Inne gry jakie zainstalowałem działają bez zarzutów. Szukałem na Google ale nie mogę znaleźć rozwiązania. Ktoś mi sugerował zmianę interfejsu z polskiego na angielski ale to jest bardzo czasochłonne i chciałem się Was zapytać czy mielibyście jakąś poradę na ten problem.
Sterowniki mam najnowsze. Karta grafiki ATI Radeon HD6770 -1 GB (XFX) (PCI-E), płyta Gigabyte GA-B75M-D3V (Intel B75) -VGA, zasilacz Cooler Master 500W PSU-Low Noise, monitor Samsung SyncMaster S24B300.
Błędy po reinstalacji Steam Black Ops-Multiplayer
-
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
O tym błędzie piszą tutaj
Ponadto często zalecają zmianę sterowników, nie tylko na najnowsze ale po próbowanie ze starszymi.
Kod: Zaznacz cały
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1902650
Ponadto często zalecają zmianę sterowników, nie tylko na najnowsze ale po próbowanie ze starszymi.
-
Ja to forum już przerabiałem i zastosowałem się do porad ale nie udało się. Wątpię aby to sterowniki były winne skoro gra już chodziła wcześniej na tych samych. No nic mam czas więc zmienię interfejs na angielski, zagram a potem zmienię na polski i zobaczymy czy to pomoże. Mimo wszystko dzięki.
No i jednak pomogło. Zwykła zmiana interfejsu z polskiego na angielski i gra śmiga i po zmianie na polski też.
-- 23 gru 2013, 19:19 --
No i pojawił się dokładnie ten sam problem, tylko że teraz nie odinstalowywałem nic po prostu nie grałem w grę kilka dni. Czy to oznacza że muszę mieć angielski interfejs?
No i jednak pomogło. Zwykła zmiana interfejsu z polskiego na angielski i gra śmiga i po zmianie na polski też.
-- 23 gru 2013, 19:19 --
No i pojawił się dokładnie ten sam problem, tylko że teraz nie odinstalowywałem nic po prostu nie grałem w grę kilka dni. Czy to oznacza że muszę mieć angielski interfejs?
- XMan
EXE_CANNOT_FIND_ZONE
Sprawdzałeś:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Napisał XL_Gaming_pro Zobacz post
aby to naprawić potrzebujesz localization.txt (wersja ENG) plik i umieścić go w folderze głównym Black Ops. to powinno działać.
No i oczywiście zmiana sterowników do karty graficznej na nowsze lub starsze...
-
Tak sprawdzałem to Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników i nie działało. Problem już rozwiązałem. Zainstalowałem pierwszą część (gra w trybie kampania) gry i chodzi.
-
- Reklama