Call of Duty black ops 3 za mało ramu

Masz problem z grą komputerową, szukasz patcha lub wymagań, pisz tutaj
100%

Użytkownik
Posty: 92
Rejestracja: 12 gru 2013, 22:38

Call of Duty black ops 3 za mało ramu

Post05 mar 2016, 15:13

Dziś postanowiłem ponownie zagrać Black Ops 3 i pojawił się problem. Wcześniej grałem na Windows 10 tej wersji testowej i chodziła gierka dobrze. Komputer się nie zmienił, ta sama karta Nvida GTX970 i 8gb RAM zmienił się tylko system bo wróciłem na Windows 7. Wiecie dlaczego tak się dzieje?

Awatar użytkownika
LupeR

Globalny Moderator
Posty: 2658
Rejestracja: 06 lis 2012, 01:48
Lokalizacja: K-g

Call of Duty black opd 3 za mało ramu

Post05 mar 2016, 15:55

Możesz napisać o co dokładnie chodzi, w którym momencie i jaski komunikat się wyświetla.

Trochę poczytałem i faktycznie ta gra ma takie problemy:

Kod: Zaznacz cały

http://www.dobreprogramy.pl/16-GB-to-malo-Call-of-Duty-Black-Ops-III-kolejna-gra-PC-niegrywalna-po-premierze,News,68020.html

Zostaje pogrzebać w opcjach i zmniejszyć ustawienia graficzne albo szukać fixa czy innych poprawek.
Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK

100%

Użytkownik
Posty: 92
Rejestracja: 12 gru 2013, 22:38

Call of Duty black ops 3 za mało ramu

Post05 mar 2016, 16:54

Też czytałem ten artykuł. I dalej nie rozumiem dlaczego na Windows 10 przeszedłem całą grę i grałem online,było ok. A teraz Windows 7 i ramu brakuje. Komunikat jest taki. Zamknij programy, aby zapobiec utracie informacji. W komputerze brakuje pamięci. Zapisz pliki i zamknij następujące programy: BlackOps3

-- 05 mar 2016, 16:54 --

W menadżer urządzeń mam wykrzyknik przy kontroler pci simple communications, ma to jakiś związek?

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Posty: 21301
Rejestracja: 13 lis 2008, 01:17
Lokalizacja: Szczecin
Kontaktowanie:

Call of Duty black ops 3 za mało ramu

Post06 mar 2016, 00:03

A ten Windows7 jest w wersji 64 bitowej?
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

100%

Użytkownik
Posty: 92
Rejestracja: 12 gru 2013, 22:38

Call of Duty black ops 3 za mało ramu

Post18 mar 2016, 18:58

Tak Windows 7 64bit

-- 06 mar 2016, 17:41 --

Temat skończony. Kupiłem dodatkową pamięć.

-- 18 mar 2016, 18:58 --

Ostatecznie dokupiłem pamięci RAM to uważam temat do zamknięcia :faja:



  • Reklama

Wróć do „Gry”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości