Call of Duty Ghosts

Masz problem z grą komputerową, szukasz patcha lub wymagań, pisz tutaj
NooNPL

Użytkownik

Call of Duty Ghosts

Post06 gru 2013, 19:47

Witam serdecznie
Chciałbym przedstawić swój problem. Mianowicie podczas grania w tryb multiplayer w najnowszego Call of Duty powstaje tzw.freez przycinka dźwięku i całkowita blokada obrazu. Tylko wyłączenie poprzez twardy reset mogę ponownie uruchomić grę. Męczę się już z tym miesiąc. W tym czasie komputer był w serwisie gdzie stwierdzono że jest sprawny i przez tydzień pobytu u nich nic takowego się nie stało. Komputer był sprawdzany programami tylko 3DMark11 i FurMark.

Co do tej pory ja zrobiłem to:
3DMark11 ok
FurMark ok
Virtual Card Stability Test ok
HD Tune (dysk bez błędów)
Memtest86+ (pamięć ok)

Mój sprzęt to:
AMD Phenom II X6 1090T
Płyta ASUS M4A89GTD Pro
Karta graficzna ASUS NVidia GTX 760
6GB Ram HiperX Kingston
Zasilacz Chieftec Nitro85+ BPS-650C (650W)

Dodam bo to może jest istotne że są dni kiedy mogę pograć 3h a niekiedy wcale nie mam co bo trwa to do 2min. Ostatnio uruchomiłem Virtual Card Stability Test i w tym czasie film w Divix tez się komputer zawiesił.
Proszę o rady.

asystenista

Użytkownik

Call of Duty Ghosts

Post26 gru 2013, 21:49

Jest kilka opcji:
a). Masz wira (makrowira lub bombę logiczną) to raczej nie ten problem,
b).Masz wira na jakiś podzespole.
c).Coś z kablem od monitora.
d). Nie mam pojęcia.
Ja to bym nie słuchał moich posranych porad bo wszystko będziesz sprawdzał przez sto lat świetlnych. Sformatuj wszystkie dyski i jeszcze raz zainstaluj win-a i Cod-a.

100%

Użytkownik

Call of Duty Ghosts

Post28 gru 2013, 13:14

Wiesz mam podobny problem z Call of Duty 2. Też mi się przypomniało że jak gram online np. team deathmatch to jest ok ale jak zagram combat training, objective i to w godzinach rannych to gra się zacina. Tylko że ja wciskam Alt+Ctrl+Del i w ten sposób uruchamiam menadżer urządzeń i zamykam tylko grę( sprawdź czy Ty też tak możesz). A wtedy w podglądzie zdarzeń systemu Windows widzę dokładnie jaki plik gry wywołał "zadymę". Może Ci to podsunie jakieś pomysły:
problemy/sterownik-amd-przestal-dzialac-ale-odzyskal-sprawnosc-t27801.html

• Reklama

Wróć do „Gry”