CoD Black Ops problem z directx
- maciej350
Witam mam problem z Directx w Black Opsie. Ta gra nie jest moja tylko kolegi. Nie kupowałem jej i miałem racja bo mi nie chodzi. Jak włączę grę to to nie ładuje się 1 misja tylko jest błąd Directx. Co zrobić? Zainstalowałem patcha 1.1 to nie pomogło jak też najnowsze stery i directx. Proszę o pomoc bo grałem u kolegi i ta gra jest fajna.
- voluu
- Kontaktowanie:
Oryginał?

Sounds Better
Indoor: AKG K514 + Denon PMA-480R
Outdoor: SoundMagic PL10 + Sansa Clip+
- maciej350
tak oryginał kupiony w Empiku
- lewy
Ale jak kolegi, to on ma legala, Ty już nie.
Swoją drogą, najpierw sprawdź czy spełniasz wymagania tej gry.
Swoją drogą, najpierw sprawdź czy spełniasz wymagania tej gry.
- maciej350
Ja spełniam wymagania gry na pewno
-
Gra nie jest fajna
i nie tylko Ty masz z nią problemy.Jednym działa-innym nie ,czasem na słabym PC działa a na mocnym nie
U mnie też nie działał singiel-jak już miała się wczytać pierwsza misja to wyskakiwał błąd direX ,w multi mogłem grać tylko trening z botami .Podobno gra za dużo obciąża procesor -słabo działa na Althonach(mowa o 2rdzeniowcach) bo na 1rdzeniu zapomnij. Mi pomogły sterowniki do karty Geforce 260.99 a direX mam z gry BBC2
Singiel przeszedłem bez niespodzianek ,jak dla mnie nic ciekawego,w co bym chciał zagrać raz jeszcze.Co do multi to jest też beznadziejne gra laguje skacze ping z 50/300 a nawet 900 i jak patrzę to każdy tak ma .Jednym słowem żałuję że dałem za ten niedosmażony kotlet 114zł.
Mój PC:
procesor C2D E6850 3ghz
Geforce 8800gts 640mb
2GB Ram Patriot DDR2
Windows XP Professional SP3

Singiel przeszedłem bez niespodzianek ,jak dla mnie nic ciekawego,w co bym chciał zagrać raz jeszcze.Co do multi to jest też beznadziejne gra laguje skacze ping z 50/300 a nawet 900 i jak patrzę to każdy tak ma .Jednym słowem żałuję że dałem za ten niedosmażony kotlet 114zł.

Mój PC:
procesor C2D E6850 3ghz
Geforce 8800gts 640mb
2GB Ram Patriot DDR2
Windows XP Professional SP3
-
Gadanie. Mi gra multi śmiga,zero lagów,ping niezależnie od serwera średnio 50
Przepłaciłeś 14 zł. Ja kupiłem za 100
a co to tytułowego problemu to masz złego directxa, też to miałem. Ściągnij nowego i powinieneś nie mieć już tego problemu.

-
Miałem ten sam problem kolego ale już jest ok gra śmiga jak cudo
wywalała mi do pulpitu z błędem directx....i jakieś tam liczby były napisane wszystko to przez najnowszy sterownik do mojej karty graficznej tj.GeForce 8600 GT pobrałem inny starszy o kilka miesięcy (bo tamten był najnowszy) i już nie wywala a nawet chodzi lepiej bo nie tnie prawie wcale
jeżeli ktoś ma taki problem polecam pobrać starszy sterownik tylko nie taki co ma 2 lata ale pierwszy z tych które mają kilka miesięcy
wywalała mi do pulpitu z błędem directx....i jakieś tam liczby były napisane wszystko to przez najnowszy sterownik do mojej karty graficznej tj.GeForce 8600 GT pobrałem inny starszy o kilka miesięcy (bo tamten był najnowszy) i już nie wywala a nawet chodzi lepiej bo nie tnie prawie wcale

jeżeli ktoś ma taki problem polecam pobrać starszy sterownik tylko nie taki co ma 2 lata ale pierwszy z tych które mają kilka miesięcy
-
- Reklama