CoD Black Ops problem z directx
- maciej350

Witam mam problem z Directx w Black Opsie. Ta gra nie jest moja tylko kolegi. Nie kupowałem jej i miałem racja bo mi nie chodzi. Jak włączę grę to to nie ładuje się 1 misja tylko jest błąd Directx. Co zrobić? Zainstalowałem patcha 1.1 to nie pomogło jak też najnowsze stery i directx. Proszę o pomoc bo grałem u kolegi i ta gra jest fajna.

- voluu

- Kontaktowanie:
Oryginał?

Sounds Better
Indoor: AKG K514 + Denon PMA-480R
Outdoor: SoundMagic PL10 + Sansa Clip+
- maciej350

tak oryginał kupiony w Empiku

- lewy

Ale jak kolegi, to on ma legala, Ty już nie.
Swoją drogą, najpierw sprawdź czy spełniasz wymagania tej gry.

Swoją drogą, najpierw sprawdź czy spełniasz wymagania tej gry.
- maciej350

Ja spełniam wymagania gry na pewno

- 
				onimusza666

Gra nie jest fajna   i nie tylko Ty masz z nią problemy.Jednym działa-innym nie ,czasem na słabym PC działa a na mocnym nie
 i nie tylko Ty masz z nią problemy.Jednym działa-innym nie ,czasem na słabym PC działa a na mocnym nie   U mnie też nie działał singiel-jak już miała się wczytać pierwsza misja to wyskakiwał błąd direX  ,w multi mogłem grać tylko trening z botami .Podobno gra za dużo obciąża procesor -słabo działa na Althonach(mowa o 2rdzeniowcach) bo na 1rdzeniu zapomnij. Mi pomogły sterowniki do karty Geforce 260.99  a direX mam z gry BBC2
  U mnie też nie działał singiel-jak już miała się wczytać pierwsza misja to wyskakiwał błąd direX  ,w multi mogłem grać tylko trening z botami .Podobno gra za dużo obciąża procesor -słabo działa na Althonach(mowa o 2rdzeniowcach) bo na 1rdzeniu zapomnij. Mi pomogły sterowniki do karty Geforce 260.99  a direX mam z gry BBC2 
Singiel przeszedłem bez niespodzianek ,jak dla mnie nic ciekawego,w co bym chciał zagrać raz jeszcze.Co do multi to jest też beznadziejne gra laguje skacze ping z 50/300 a nawet 900 i jak patrzę to każdy tak ma .Jednym słowem żałuję że dałem za ten niedosmażony kotlet 114zł. 

Mój PC:
procesor C2D E6850 3ghz
Geforce 8800gts 640mb
2GB Ram Patriot DDR2
Windows XP Professional SP3

i nie tylko Ty masz z nią problemy.Jednym działa-innym nie ,czasem na słabym PC działa a na mocnym nie
 i nie tylko Ty masz z nią problemy.Jednym działa-innym nie ,czasem na słabym PC działa a na mocnym nie   U mnie też nie działał singiel-jak już miała się wczytać pierwsza misja to wyskakiwał błąd direX  ,w multi mogłem grać tylko trening z botami .Podobno gra za dużo obciąża procesor -słabo działa na Althonach(mowa o 2rdzeniowcach) bo na 1rdzeniu zapomnij. Mi pomogły sterowniki do karty Geforce 260.99  a direX mam z gry BBC2
  U mnie też nie działał singiel-jak już miała się wczytać pierwsza misja to wyskakiwał błąd direX  ,w multi mogłem grać tylko trening z botami .Podobno gra za dużo obciąża procesor -słabo działa na Althonach(mowa o 2rdzeniowcach) bo na 1rdzeniu zapomnij. Mi pomogły sterowniki do karty Geforce 260.99  a direX mam z gry BBC2 Singiel przeszedłem bez niespodzianek ,jak dla mnie nic ciekawego,w co bym chciał zagrać raz jeszcze.Co do multi to jest też beznadziejne gra laguje skacze ping z 50/300 a nawet 900 i jak patrzę to każdy tak ma .Jednym słowem żałuję że dałem za ten niedosmażony kotlet 114zł.

Mój PC:
procesor C2D E6850 3ghz
Geforce 8800gts 640mb
2GB Ram Patriot DDR2
Windows XP Professional SP3
- 
				wojteq1993

Gadanie. Mi gra multi śmiga,zero lagów,ping niezależnie od serwera średnio 50  Przepłaciłeś 14 zł. Ja kupiłem za 100
 Przepłaciłeś 14 zł. Ja kupiłem za 100  a co to tytułowego problemu to masz złego directxa, też to miałem. Ściągnij nowego i powinieneś nie mieć już tego problemu.
 a co to tytułowego problemu to masz złego directxa, też to miałem. Ściągnij nowego i powinieneś nie mieć już tego problemu.

Przepłaciłeś 14 zł. Ja kupiłem za 100
 Przepłaciłeś 14 zł. Ja kupiłem za 100  a co to tytułowego problemu to masz złego directxa, też to miałem. Ściągnij nowego i powinieneś nie mieć już tego problemu.
 a co to tytułowego problemu to masz złego directxa, też to miałem. Ściągnij nowego i powinieneś nie mieć już tego problemu.- 
				Arthas144

Miałem ten sam problem kolego ale już jest ok gra śmiga jak cudo 
wywalała mi do pulpitu z błędem directx....i jakieś tam liczby były napisane wszystko to przez najnowszy sterownik do mojej karty graficznej tj.GeForce 8600 GT pobrałem inny starszy o kilka miesięcy (bo tamten był najnowszy) i już nie wywala a nawet chodzi lepiej bo nie tnie prawie wcale
jeżeli ktoś ma taki problem polecam pobrać starszy sterownik tylko nie taki co ma 2 lata ale pierwszy z tych które mają kilka miesięcy

wywalała mi do pulpitu z błędem directx....i jakieś tam liczby były napisane wszystko to przez najnowszy sterownik do mojej karty graficznej tj.GeForce 8600 GT pobrałem inny starszy o kilka miesięcy (bo tamten był najnowszy) i już nie wywala a nawet chodzi lepiej bo nie tnie prawie wcale

jeżeli ktoś ma taki problem polecam pobrać starszy sterownik tylko nie taki co ma 2 lata ale pierwszy z tych które mają kilka miesięcy
- 
				- Reklama