Witam! miałem od pewnego czasu różne problemy z programami i grami zrobiłem więc format dysku za pomocą płyty i Windowsem, ale sformatowałem tylko partycję C (systemową) D nie formatowałem gdyż mam tam gry z Steam i inne , i z racji tego że mam net Orange Freedom Pro z 3GB miesięcznym limitem , nie chciałem formatować drugiej partycji ze względu na aktualizacje gier itd. No i postanowiłem zainstalować grę COD WAW (oryginał) bo właśnie z tą grą mam problemy(wyskakuje błąd na nie których mapach) nie mogę grać na tych mapach-a wcześniej działały.Nie wiem czy jest to wina patche które mam pobrane z neta i skopiowane na płytkę cd.

Dziwi mnie także to że grę miałem odinstalowaną i po ponownej instalacji gry i patche znowu wyskakuje ten błąd,no i dodatkowo od razu jest mój profil sieciowy,a przecież jak grę odinstalowuję to zaznaczam żeby mi usunęło profile,save itd. dodatkowo profile z tej gry są na dysku C więc po formacie nie powinno tam nic być
Drugie pytanie to czy mogę skopiować gry z dysku''D'' na dysk zewnętrzny i sformatować ''D"ręcznie-a potem z powrotem przenieść gry na ''D'' czy to coś pomoże ? te formatowanie

Ostatnio zmieniony 09 paź 2010, 09:47 przez
cosik_ktosik, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Zmiana tytułu