Coś jak nowe CoD'y?
-
Coś jak nowe CoD'y?
Witam. Mam pytanie czy znacie jakieś tytuły jak Call of Duty chodzi mi o serię MW? Że są akcję jak w MW? Wiecie, że dookoła się wiele dzieje. Czasami coś cię walnie i po chwili wstajesz tak że masz wrażenie jakby to był film? No i trza czekać na następne MW xD Nie musi być nowe może w starszych tytułach coś takiego oferowali. Bo chyba MW nie wyznaczył nowego gatunku gry xD
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
Coś jak nowe CoD'y?
Ale akurat z takiej samej perspektywy czy tylko chodzi o tą akcje
Jeśli o akcje to mozesz sprawdzić gre Inversion, Bulletstorm albo Syndicate, wszystkie mam na kanale yt jakbyś chciał zobaczyc jak to wygląda (patrz podpis niżej)

Jeśli o akcje to mozesz sprawdzić gre Inversion, Bulletstorm albo Syndicate, wszystkie mam na kanale yt jakbyś chciał zobaczyc jak to wygląda (patrz podpis niżej)
Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
Coś jak nowe CoD'y?
Nie no chodzi o to, że działasz w jakiś siłach specjalnych czy coś i masz akcję. Czasami zdarzają się jakieś akcje że biegniesz i na przykład coś się zawala i inną drogą musisz.. No ogólnie tak coś bliżej CoD MW. W sensie teraźniejszego.
Ostatnio zmieniony 31 sie 2012, 00:19 przez heros1303, łącznie zmieniany 1 raz.
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
Coś jak nowe CoD'y?
Czyli wszystkie CODy i medal of honor odpadają pewnie bo grałes
BF3 pewnie widziałes, Bad company 2 pewnie tez. Może crysis albo far cry 2, no ciezko cos skojarzyc 

-
Coś jak nowe CoD'y?
O jakim MoH tu mówimy? Grałem jedynie trochę w Allied Assault. A takie efekty pewnie są w nowszych wersjach. Tak BF widziałem xD.
Fajnie by muzyka była też dobrana. Podczas misji. Bo w sumie jak dla mnie wszystkie MW były dobre, ale no wiecie krótkie niestety, I szukam czegoś w zastępstwie. Przed może bo nie wiadomo nic o jakimś (pomarzmy) MW4 xD
Fajnie by muzyka była też dobrana. Podczas misji. Bo w sumie jak dla mnie wszystkie MW były dobre, ale no wiecie krótkie niestety, I szukam czegoś w zastępstwie. Przed może bo nie wiadomo nic o jakimś (pomarzmy) MW4 xD
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
Coś jak nowe CoD'y?
miałem na myśli medala 2010
czekaj niedługo wyjdzie nowy medal i nowy cod 

-
Coś jak nowe CoD'y?
Nowy CoD tj Black Ops II nie przekonuję mnie bo jest innym odłamem niż MW ale może się skuszę . No nowy MoH tj Warfighter nieźle się zapowiada nie powiem. A coś jeszcze znacie? Chodzi mi najbardziej by była długa ale też efektowna. Wiecie te akcje co wspominałem wyżej no i nuty. Syndicate wydaje się być fajne.
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
Coś jak nowe CoD'y?
heros1303 pisze:Syndicate wydaje się być fajne.
No ja już przeszedłem z 70% gry i jak dla mnie jest dość fajna

-
Coś jak nowe CoD'y?
W sumie zobaczę te tytuły. Więc mówisz że przeszedłeś 70% gry Syndicate czyli mam rozumieć, że jest dłuższa od serii MW? Nie chodzi mi teraz o klimat a długość. Choć Bullet i Inver też wydaje się być fajny. Chodź bardziej jestem za typem gier jak CoD czyli, że jesteś jakimś tam Special Force że tak ujmę i wykonujesz misje.
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
Coś jak nowe CoD'y?
heros1303 pisze:Więc mówisz że przeszedłeś 70% gry Syndicate czyli mam rozumieć, że jest dłuższa od serii MW?
A więc na yt teraz patrzalem i na kazdą czesc MW poswięciłem około 3h 40min. Inversion tez mi sie podobał jest dośc pomysłowy, grafika równiez jest ok i jest dłuzszy od MW bo grałem w niego z tego co widze 5h 30 min. No i w bulletstorma tez 5h więc również jest dłuższy. Syndicate będzie trwał około 4h więc tez nie jest zle. Oczywiscie gry przechodziłem bez większych problemów misja po misji więc czas jest mniej więcej sprawiedliwy

Są też starsze gry ale to tylko dla fanów strzelanek, z jakąs tam fabułą bez jakiś wielkich efektów np:
-The History Channel: Battle for the Pacific
-Mortyr
-7554
-
Coś jak nowe CoD'y?
No jak na razie jestem między Bulletstorm i Crysis chyba od 2. Do tego fajnie zapowiada się ten MoH Warfighter. Zwłaszcza że można będzie grać PL siłami GROM ponoć xD. Może nawet zaopatrzę się przed premierowo. Ale na razie po czekam na jakieś kolejne wieści. Jak będą rzecz jasna. Inversion wygląda mi jak coś GoW bądź Dark Sector chodzi mi o styl gry nie klimat.
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
Coś jak nowe CoD'y?
heros1303 pisze:No jak na razie jestem między Bulletstorm
To obowiązkowo musisz zagrac gra poprostu świetna, sposób zabijania przeciwników itp oraz sama fabuła wciąga.
heros1303 pisze:Do tego fajnie zapowiada się ten MoH Warfighter
Tez na 100% zagram ale premiera w PL jakoś 25 pazdziernika o ile nic nie przesunie się.
-
- Reklama