Witam, mam problem dotyczący gry CS 1.6 steam a mianowicie zacinanie się myszki podczas gry. Kiedy biegnę i próbuje się rozglądać w boki myszka ścina się, lecz gdy stoję w miejscu , bez problemu mogę się rozglądać problem z ścinaniem jest też podczas gdy kucnę, tak samo jak w biegu celownik zacina się przy próbie obrotu. Kiedyś miałem już ten problem, lecz nie pamiętam co zrobiłem, wydaje mi się że to może być coś związanego z grafiką, lecz nie robiłem formata między tym jak się nie ścinało, i chodziło dobrze a teraz gdy się ścina i nie mam przyjemności z gry. Przeinstalowywałem tylko grę kilkakrotnie lecz nie pomaga. Może ktoś z was ma/miał podobny problem i go rozwiązał to prosiłbym o pomoc.
Pozdrawiam
Counter Strike 1.6 Steam - zacinanie obrazu przy rozglądaniu
- Mlody94
- Kontaktowanie:
Ostatnio zmieniony 15 gru 2009, 19:55 przez seba86mu, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Korekta tytułu.
Powód: Korekta tytułu.
Gdy nie wiesz - szukaj, gdy nie znajdziesz - pisz, jak już będziesz wiedział/a - przekaż wiedzę innym 

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

- seba86mu
Counter Strike 1.6 Steam
A jak działają inne gry ?
Czy też występuje podobny problem ?
Wyłącz zbędne programy działające w tle przed uruchomieniem gry (przeglądarki internetowe, komunikator, akceleratory pobierania plików itp). Może to pomoże.
Czy też występuje podobny problem ?
Wyłącz zbędne programy działające w tle przed uruchomieniem gry (przeglądarki internetowe, komunikator, akceleratory pobierania plików itp). Może to pomoże.
- Mlody94
- Kontaktowanie:
Re: Counter Strike 1.6 Steam - zacinanie obrazu przy rozglądaniu
Inne gry hmm, gram tylko w cs'a, znaczy się chciałbym grać ale te ścinanie mi nie pozwala, przeważnie mam wszystko wyłączone, zawsze jest włączony tylko anty wirus.
Gdy nie wiesz - szukaj, gdy nie znajdziesz - pisz, jak już będziesz wiedział/a - przekaż wiedzę innym 

- seba86mu
Przypuszczam, że wykupiłeś klucz do gry, a czy nie otrzymałeś dodatkowo innych gier online, np. Deathmatch Classic, Ricochet albo Day of Defeat ?
Chciałbym abyś porównał czy w innych grach sieciowych występuje ten sam problem. Wtedy będziemy wiedzieć czy wina leży po stronie gry czy np. sprzętu albo połączenia internetowego.
Chciałbym abyś porównał czy w innych grach sieciowych występuje ten sam problem. Wtedy będziemy wiedzieć czy wina leży po stronie gry czy np. sprzętu albo połączenia internetowego.
- Mlody94
- Kontaktowanie:
Re: Counter Strike 1.6 Steam - zacinanie obrazu przy rozglądaniu
Mam oczywiście inne gry, widzę że grasz w DoDa też często grałem, wydaje się lepsze niż cs , ale oczywiście mniej popularne, chyba jednak na razie odpuszczę sobie z tym cs, i dopiero po formacie zobaczę, a jak wtedy będzie źle to lipa.

-
- Reklama