jak zrobic  aby po minimalizacji jakiejs  gry  była  ona nadal aktywna  chodzi mi o taką rzecz  ze  jeśli jest  zminimalizowana  gra to jakby sie  zatrzymywał czas a tam co jakiś  czas jest  odliczany czas  i należy kliknąć  GO ale te go  nie jest  wymagane  w moim przypadku.
chcę aby czas się nie zatrzymywał  a można było robić  coś  innego.
jeśli ktoś  ogarnia  to szukam dokładnie serva  IDLE  z którego będę mógł wyjść i przez  długi okres nic nie robić  a chce mieć  grę zminimalizowana.

CS GO bez "pauzy"
- djkamil09061991

- Kontaktowanie:
CS GO bez "pauzy"
Troche cie nie rozumiem ;D ja wbijam na serwer IDLE minimalizuje i mi normalnie dziala.

Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- mity4

CS GO bez "pauzy"
mam takie  pytanie  czy  po wejściu na IDLE i naciśnięciu alt + tab przy pełnym obrazie będzie OK ? 
bo wydaje mi sie tak jakby to nie działało 

mozesz podac jakies IP ?
nwm czy tu czy na PW jak mozna.
bo za kazdym razem jak wchodze to mam przycisk GO i wydaje mi sie ze to nie działa. ze tak jakbym nie byl na servie

bo wydaje mi sie tak jakby to nie działało

mozesz podac jakies IP ?
nwm czy tu czy na PW jak mozna.
bo za kazdym razem jak wchodze to mam przycisk GO i wydaje mi sie ze to nie działa. ze tak jakbym nie byl na servie
- djkamil09061991

- Kontaktowanie:
CS GO bez "pauzy"
ja mam ustawione pełny ekran w oknie i mi działa  inaczej to nie wiem ale raczej tez
 inaczej to nie wiem ale raczej tez 
Myśle ze tu moge dac, tutaj masz dużo serwerów idle:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Myśle ze tu moge dac, tutaj masz dużo serwerów idle:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- mity4

CS GO bez "pauzy"
jaki sredni drop przez  5  godzin ?

- djkamil09061991

- Kontaktowanie:
CS GO bez "pauzy"
Nie mam pojecia ;D zalezy od serwera, ostatnio postałem z pól godziny, pare osob cos tam dostało ale ja nic 

- mity4

CS GO bez "pauzy"
to jak masz dobre servy to wyślij  

albo czekam na servy do dropu IDLE od innych 

jakies dobre bo ja mamtaki ze czekam  5 min  stoi  50 osob  a drop albo nic albo max 5 itemow
  bo ja mamtaki ze czekam  5 min  stoi  50 osob  a drop albo nic albo max 5 itemow  

albo czekam na servy do dropu IDLE od innych

jakies dobre
 bo ja mamtaki ze czekam  5 min  stoi  50 osob  a drop albo nic albo max 5 itemow
- djkamil09061991

- Kontaktowanie:
CS GO bez "pauzy"
Nie będzie dużo itemów na takich serwerach i ju  dlatego ludzie tam stoją nawet dzien, ja tam wole zagrac jakiegoś mixa  czy cuś gdzie jest 5 vs 5 , troche trwa taki mecz ale jest duza szansa na dropa.
 dlatego ludzie tam stoją nawet dzien, ja tam wole zagrac jakiegoś mixa  czy cuś gdzie jest 5 vs 5 , troche trwa taki mecz ale jest duza szansa na dropa.

dlatego ludzie tam stoją nawet dzien, ja tam wole zagrac jakiegoś mixa  czy cuś gdzie jest 5 vs 5 , troche trwa taki mecz ale jest duza szansa na dropa.
 dlatego ludzie tam stoją nawet dzien, ja tam wole zagrac jakiegoś mixa  czy cuś gdzie jest 5 vs 5 , troche trwa taki mecz ale jest duza szansa na dropa.Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- zfixowany

CS GO bez "pauzy"
Nie wiem dlaczego wyrzuca Cię z idla kiedy minimalizujesz okno. Gram na fullscreenie i nie mam takiego problemu, a idluję na dropy czasami dobre kilka godzin jak wychodzę z domu.
Spróbuj sprawdzić spójność plików, chociaż podejrzewam, że nic to nie da. Może po prostu idlujesz na serwerze, na którym wyrzuca afków, ale to byłoby dziwne.
A jeżeli chodzi o małą ilość dropionych iteamów, to jest tak dlatego, że drop jest ograniczony i nie ważne czy stoisz 24/7 czy krócej, możesz dostać tylko określoną ilość rzeczy. 3 czy 4 w tygodniu jeżeli się nie mylę. Jak dostaniesz 4 to już potem nawet idlowanie bez przerwy nic Ci nie da. Stąd też ludzie czasami stoją na idlach i nic nikomu nie wypada.

Spróbuj sprawdzić spójność plików, chociaż podejrzewam, że nic to nie da. Może po prostu idlujesz na serwerze, na którym wyrzuca afków, ale to byłoby dziwne.
A jeżeli chodzi o małą ilość dropionych iteamów, to jest tak dlatego, że drop jest ograniczony i nie ważne czy stoisz 24/7 czy krócej, możesz dostać tylko określoną ilość rzeczy. 3 czy 4 w tygodniu jeżeli się nie mylę. Jak dostaniesz 4 to już potem nawet idlowanie bez przerwy nic Ci nie da. Stąd też ludzie czasami stoją na idlach i nic nikomu nie wypada.
- 
				- Reklama