Czarny ekran po uruchomieniu gry Call of Juarez: Więzy Krwi.

Masz problem z grą komputerową, szukasz patcha lub wymagań, pisz tutaj
Awatar użytkownika
erykom

Użytkownik

Post06 maja 2013, 18:13

Mam problem z grą Call of Juarez-Więzy Krwi.Dotychczas normalnie się uruchamiała a teraz jak próbuje uruchomić grę to pojawia się czarny ekran.Co może być tego powodem?Dodam ze chciałem ponownie zainstalować grę ale wtedy bym stracił zapis gry a nie chce tego żeby ponownie pół gry przechodzić
Ostatnio zmieniony 06 maja 2013, 19:05 przez seba86mu, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Korekta tytułu.

Awatar użytkownika
seba86mu

VIP+

Nie mogę uruchomic gry

Post06 maja 2013, 19:05

Instalowałeś może jakieś nowe oprogramowanie czy aktualizowałeś sterowniki ?

Awatar użytkownika
LupeR

Globalny Moderator

Post06 maja 2013, 19:27

A może tak:

C:\Documents and Settings\twój profil\Moje dokumenty\

W tym folderze znajduje się katalog Call of Juarez - Wiezy Krwi, a w nim folder Out.
Jeżeli nie pamiętasz jak nazywa się Twój profil to wejdź do katalogu profiles i zobacz jego nazwę, zapamiętaj ją lub zapisz. Teraz należy usunąć z katalogu Out cały folder "profiles".

Następnie należy uruchomić grę i powinno wszystko działać normalnie.
Zakładamy nowy profil o takiej samej nazwie jaką mieliśmy poprzednio.

Nie będzie działać w trybie fabularnym kontynuacja ani rozdziały, za to działają save'y. Domyślnie w grze jest autosave, więc nie powinniśmy stracić straszliwie dużo z tego co przeszliśmy. Natomiast gdy już wczytamy grę, potem uruchomimy ponownie CoJ to kontynuacja i rozdziały będą znowu działały.

W tym katalogu(Out) znajdują się także zapisy gry.
Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK

Awatar użytkownika
erykom

Użytkownik

Post06 maja 2013, 20:06

seba86mu pisze:Instalowałeś może jakieś nowe oprogramowanie czy aktualizowałeś sterowniki ?

nic z tych rzeczy nie robilem

-- 06 maja 2013, 20:06 --

LupeR pisze:A może tak:

C:\Documents and Settings\twój profil\Moje dokumenty\

W tym folderze znajduje się katalog Call of Juarez - Wiezy Krwi, a w nim folder Out.
Jeżeli nie pamiętasz jak nazywa się Twój profil to wejdź do katalogu profiles i zobacz jego nazwę, zapamiętaj ją lub zapisz. Teraz należy usunąć z katalogu Out cały folder "profiles".

Następnie należy uruchomić grę i powinno wszystko działać normalnie.
Zakładamy nowy profil o takiej samej nazwie jaką mieliśmy poprzednio.

Nie będzie działać w trybie fabularnym kontynuacja ani rozdziały, za to działają save'y. Domyślnie w grze jest autosave, więc nie powinniśmy stracić straszliwie dużo z tego co przeszliśmy. Natomiast gdy już wczytamy grę, potem uruchomimy ponownie CoJ to kontynuacja i rozdziały będą znowu działały.

W tym katalogu(Out) znajdują się także zapisy gry.

Zrobiłem tak jak napisałeś i nadal po uruchomieniu gry widnieje czarny ekran.Trudno-będę musiał od nowa zainstalować grę i wszystko przechodzić znów :)

• Reklama

Wróć do „Gry”