Czemu w grach FPS chodzi wolno ludek?

Masz problem z grą komputerową, szukasz patcha lub wymagań, pisz tutaj
koper

Stały bywalec
Posty: 637
Rejestracja: 16 cze 2011, 11:41

Czemu w grach FPS chodzi wolno ludek?

Post19 maja 2015, 10:52

W grze Crossfire i Point Blank jopek chodzi szybko ale w innych F2P wolno chodzi ludek?

-- 19 maja 2015, 10:52 --

Pomoże mi ktoś?

Awatar użytkownika
LupeR

Globalny Moderator
Posty: 2658
Rejestracja: 06 lis 2012, 01:48
Lokalizacja: K-g

Czemu w grach FPS chodzi wolno ludek?

Post19 maja 2015, 13:04

koper pisze:ale w innych F2P wolno chodzi ludek?

Jakieś przykładowe tytuły?

Jaki masz sprzęt? PC (grafika, procesor, RAM) czy laptop (model).
Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK

Awatar użytkownika
XMan

Globalny Moderator
Posty: 13380
Rejestracja: 30 lis 2008, 00:40

Czemu w grach FPS chodzi wolno ludek?

Post19 maja 2015, 13:19

Klik PPM (prawym przyciskiem myszki) na ikonkę lub skrót gry --> Właściwości
--> zakładka Zgodność
--> Tryb zgodności --> Uruchom ten program w trybie zgodności z Windows XP (Service Pack 3)
- Zastosuj - OK.

kliknij aby powiększyć:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Możesz również sprawdzić uruchomienie gry w trybie zgodności z
Windows Vista (Service Pack 2).

W razie dalszych problemów sprawdź łatki/patche.
Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje.
Obrazek
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

koper

Stały bywalec
Posty: 637
Rejestracja: 16 cze 2011, 11:41

Czemu w grach FPS chodzi wolno ludek?

Post19 maja 2015, 14:09

LupeR pisze:
koper pisze:ale w innych F2P wolno chodzi ludek?

Jakieś przykładowe tytuły?


Na przykład Warface - idzie powoli a na przykład Point Blank chodzi OK. Również dobrze chodzą nowe CSy - Source i GO.

Awatar użytkownika
XMan

Globalny Moderator
Posty: 13380
Rejestracja: 30 lis 2008, 00:40

Czemu w grach FPS chodzi wolno ludek?

Post19 maja 2015, 14:22

Z tego co widzę to podane gry mają różne wymagania.
Sprawdzałeś zmianę trybu zgodności na Windows XP SP3 lub na Windows Vista SP2 ?
Sprawdzałeś czy istnieją do tych gier z którymi masz problemy jakieś łatki/patche ?

LupeR pisze:Jaki masz sprzęt? PC (grafika, procesor, RAM) czy laptop (model).

:?:
Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje.
Obrazek
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

koper

Stały bywalec
Posty: 637
Rejestracja: 16 cze 2011, 11:41

Czemu w grach FPS chodzi wolno ludek?

Post19 maja 2015, 14:55

Ale z nimi nie jest nic źle one tak chyba chodzą.

Awatar użytkownika
XMan

Globalny Moderator
Posty: 13380
Rejestracja: 30 lis 2008, 00:40

Czemu w grach FPS chodzi wolno ludek?

Post19 maja 2015, 15:18

Zakładasz temat a teraz piszesz że tak musi być ?
Nie odpowiadasz na zadane pytania :(
Wobec tego jedyne wyjście to kopnąć te "ludziki" w tyłek i będą latać jak samoloty :lol:
Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje.
Obrazek
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

koper

Stały bywalec
Posty: 637
Rejestracja: 16 cze 2011, 11:41

Czemu w grach FPS chodzi wolno ludek?

Post19 maja 2015, 16:56

Nie no pomóżcie?

Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Posty: 8222
Rejestracja: 18 lut 2009, 11:54
Lokalizacja: Wrocław
Kontaktowanie:

Czemu w grach FPS chodzi wolno ludek?

Post19 maja 2015, 17:11

Nie, bo nie odpowiadasz na pytania i nie wiemy jaki masz sprzęt proste.

koper

Stały bywalec
Posty: 637
Rejestracja: 16 cze 2011, 11:41

Czemu w grach FPS chodzi wolno ludek?

Post19 maja 2015, 17:58

Na pewno wystarczający żeby unieść na przykład Warface.

Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Posty: 8222
Rejestracja: 18 lut 2009, 11:54
Lokalizacja: Wrocław
Kontaktowanie:

Czemu w grach FPS chodzi wolno ludek?

Post19 maja 2015, 18:14

Dobra dla mnie i pewnie dla innych wątek jest zakończony. Skoro:
koper pisze:Na pewno wystarczający żeby unieść na przykład Warface.

to baw się sam dalej w domysly, tu jest forum i chcemy konkretnych informacji.

koper

Stały bywalec
Posty: 637
Rejestracja: 16 cze 2011, 11:41

Czemu w grach FPS chodzi wolno ludek?

Post19 maja 2015, 19:16

Tu jest mój sprzęt:

Obrazek

Awatar użytkownika
XMan

Globalny Moderator
Posty: 13380
Rejestracja: 30 lis 2008, 00:40

Czemu w grach FPS chodzi wolno ludek?

Post20 maja 2015, 14:26

Posiadasz zainstalowany Service Pack 1 ?
Jeżeli nie wiesz to wrzuć screena z:
Start --> Panel sterowania --> System.

Jeszcze nie odpowiedziałeś:
Sprawdzałeś zmianę trybu zgodności na Windows XP SP3 lub na Windows Vista SP2 ?
Sprawdzałeś czy istnieją do tych gier z którymi masz problemy jakieś łatki/patche ?

:?:
Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje.
Obrazek
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Awatar użytkownika
LupeR

Globalny Moderator
Posty: 2658
Rejestracja: 06 lis 2012, 01:48
Lokalizacja: K-g

Czemu w grach FPS chodzi wolno ludek?

Post20 maja 2015, 21:22

No dobra. Mam pytanie: czy tylko postać chodzi wolno czy cały świat? :D
Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK

koper

Stały bywalec
Posty: 637
Rejestracja: 16 cze 2011, 11:41

Czemu w grach FPS chodzi wolno ludek?

Post21 maja 2015, 12:02

Tylko jopek chodzi wolniej niż w na przykład Crossfire? Dlatego odinstalowałem tamte gry i zostawiłem Crossfire. A testowałem już wiele gier na przykład: Blacklight: Retribution. A co do łatek to te gry się same uaktualniają. Nie mogę sprawdzić zgodności bo usunąłem tamte gry. Jakbyście poradzili to najwyżej ściągnę jeszcze raz. Na przykład FEARCombat chodzi dobrze.



  • Reklama

Wróć do „Gry”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości