Czy Wiedźmin 3 pójdzie?

Masz problem z grą komputerową, szukasz patcha lub wymagań, pisz tutaj
Awatar użytkownika
GraAndes2

Użytkownik
Posty: 124
Rejestracja: 08 lip 2013, 08:29
Lokalizacja: Białośliwie

Czy Wiedźmin 3 pójdzie?

Post06 lip 2016, 16:37

A więc od razu mówię, że systemrequirements... nie zadziała w tym wypadku ponieważ mam kupiony komputer, złożony ale przez tydzień nie mogę sprawdzić ponieważ zasilacz nie pasuje i muszę kupić.
Mój sprzęt:
Procesor: Intel Core i7-3770
Taktowanie procesora: 3,4-3,9GHz
Liczba rdzeni procesora: 4
Windows: 7
Pamięć RAM: 4GB DDR3 (ewentualnie 8 gdy włożę dodatkową kostkę ze starego komputera)
Pojemność dysku: 250gb
Karta graficzna: MSI GeForce GTX960 4GB DDR5 OC
Wiedźmin 3:
Minimalne wymagania sprzętowe:

System operacyjny: Windows 7 SP1 / Windows 8.1 z najnowszymi aktualizacjami (Uwaga - wsparcie tylko dla systemów 64-bitowych)
Procesor: Intel Core i5-2500K 3.3 GHz lub AMD Phenom II X4 940 3.3 GHz lub lepszy
Pamięć RAM: 6 GB
Karta graficzna: ze wsparciem dla DirectX 11 oraz pamięcią 2048 MB VRAM (Nvidia Geforce GTX 660 lub AMD Radeon HD 7870)
Karta dźwiękowa: zgodna z DirectX 9.0c
Wymagana ilość wolnego miejsca na dysku twardym: 40 GB


Zalecane wymagania sprzętowe:

System operacyjny: Windows 7 SP1 / Windows 8.1 z najnowszymi aktualizacjami (Uwaga - wsparcie tylko dla systemów 64-bitowych)
Procesor: Intel Core i7-3770 3.4 GHz lub AMD FX-8350 X8 4.0 GHz
Pamięć RAM: 8 GB
Karta graficzna: ze wsparciem dla DirectX 11 oraz pamięcią 4096 MB VRAM (Nvidia Geforce GTX 770 lub AMD Radeon R9 290)
Karta dźwiękowa: zgodna z DirectX 9.0c
Wymagana ilość wolnego miejsca na dysku twardym: 40 GB

Proszę mi powiedzieć, pójdzie na niskich, średnich czy może wysokich? Czy w ogóle pójdzie? Nie znam się za bardzo, więc z góry dziękuję, jak sądzicie w jakim przedziale będą fps o ile zadziała?

Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Posty: 8222
Rejestracja: 18 lut 2009, 11:54
Lokalizacja: Wrocław
Kontaktowanie:

Czy Wiedźmin 3 pójdzie?

Post06 lip 2016, 17:13

Na wysokich gra powinna być bez problemu płynna. 4GB ramu troche mało jak na ten zestaw i gre ale może da rade.

Awatar użytkownika
GraAndes2

Użytkownik
Posty: 124
Rejestracja: 08 lip 2013, 08:29
Lokalizacja: Białośliwie

Czy Wiedźmin 3 pójdzie?

Post07 lip 2016, 01:38

A jak dodam karte ze starego kompa i bedzie 8gb?

Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Posty: 8222
Rejestracja: 18 lut 2009, 11:54
Lokalizacja: Wrocław
Kontaktowanie:

Czy Wiedźmin 3 pójdzie?

Post07 lip 2016, 01:39

No 8gb byłoby już oki tak więc jak masz możliwość to śmiało.

Awatar użytkownika
GraAndes2

Użytkownik
Posty: 124
Rejestracja: 08 lip 2013, 08:29
Lokalizacja: Białośliwie

Czy Wiedźmin 3 pójdzie?

Post07 lip 2016, 01:44

Mam mozliwosc. A na ultra bedzie plynnie chodzic?



  • Reklama

Wróć do „Gry”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości