Czy zadziała mi Wiedźmin lub Wiedźmin 2?

Masz problem z grą komputerową, szukasz patcha lub wymagań, pisz tutaj
Awatar użytkownika
Wojownikz

Stały bywalec
Posty: 420
Rejestracja: 22 lip 2016, 07:37

Czy zadziała mi Wiedźmin lub Wiedźmin 2?

Post27 lip 2016, 19:37

Witam chciałem kupić Wiedźmina lub Wiedźmina 2. Ale nie wiem czy zadziała mi na komputerze proszę to jest screen Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Proszę o pomoc.

Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Posty: 8222
Rejestracja: 18 lut 2009, 11:54
Lokalizacja: Wrocław
Kontaktowanie:

Czy zadziała mi Wiedźmin lub Wiedźmin 2?

Post27 lip 2016, 20:22

Oba wiedzminy mają dość niskie wymagania. Tam masz chyba Radeona HD 7520G. Więc jeśli sama gra nie będzie miała problemów co do kompatybilności tej grafiki w lapku to powinno być oki.

Awatar użytkownika
Wojownikz

Stały bywalec
Posty: 420
Rejestracja: 22 lip 2016, 07:37

Czy zadziała mi Wiedźmin lub Wiedźmin 2?

Post27 lip 2016, 20:34

djkamil09061991 pisze:Oba wiedzminy mają dość niskie wymagania. Tam masz chyba Radeona HD 7520G. Więc jeśli sama gra nie będzie miała problemów co do kompatybilności tej grafiki w lapku to powinno być oki.

Jeżeli chcę Pan zobaczyć kartę graficzną to mogę pokazać :)

Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Posty: 8222
Rejestracja: 18 lut 2009, 11:54
Lokalizacja: Wrocław
Kontaktowanie:

Czy zadziała mi Wiedźmin lub Wiedźmin 2?

Post27 lip 2016, 21:37

Śmiało można dodawac informacje o karcie :) będzie większa jasnośc.


Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Posty: 8222
Rejestracja: 18 lut 2009, 11:54
Lokalizacja: Wrocław
Kontaktowanie:

Czy zadziała mi Wiedźmin lub Wiedźmin 2?

Post27 lip 2016, 22:29

dobrze :)

Awatar użytkownika
Wojownikz

Stały bywalec
Posty: 420
Rejestracja: 22 lip 2016, 07:37

Czy zadziała mi Wiedźmin lub Wiedźmin 2?

Post28 lip 2016, 08:08

djkamil09061991 pisze:dobrze :)

Jacy tu mili ludzie na tym forum :D Proszę karta graficzna Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Posty: 8222
Rejestracja: 18 lut 2009, 11:54
Lokalizacja: Wrocław
Kontaktowanie:

Czy zadziała mi Wiedźmin lub Wiedźmin 2?

Post28 lip 2016, 09:05

Wojownikz pisze:Jacy tu mili ludzie na tym forum

Chcemy rozmawiac i pomagać ;)

tak jak mówiłem masz tam radeona, nie powinno być problemu z tymi grami. Z tego co widze jest demo wiedzmina 1 więc możesz sam przetestować przed kupieniem.


Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Posty: 8222
Rejestracja: 18 lut 2009, 11:54
Lokalizacja: Wrocław
Kontaktowanie:

Czy zadziała mi Wiedźmin lub Wiedźmin 2?

Post28 lip 2016, 09:38

Jesli masz kolege z lepszym netem to zawsze mozesz go prosic o sciagniecie :) 2gb to na aktualne czasy malutko nawet przy niskiej predkosci neta.

Awatar użytkownika
Wojownikz

Stały bywalec
Posty: 420
Rejestracja: 22 lip 2016, 07:37

Czy zadziała mi Wiedźmin lub Wiedźmin 2?

Post28 lip 2016, 09:44

A co daje edycja rozszerzona (reedycja) np takie coś zmienia się coś czy normalna gra tylko ulepszona ? Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Posty: 8222
Rejestracja: 18 lut 2009, 11:54
Lokalizacja: Wrocław
Kontaktowanie:

Czy zadziała mi Wiedźmin lub Wiedźmin 2?

Post28 lip 2016, 09:52

W edycji rozszerzonej masz chyba wszystkie dlc, jakies dodatkowe misje, poprawki bledow , dodatkowe itemy no i ulepszenia gry.

Awatar użytkownika
Wojownikz

Stały bywalec
Posty: 420
Rejestracja: 22 lip 2016, 07:37

Czy zadziała mi Wiedźmin lub Wiedźmin 2?

Post28 lip 2016, 10:14

djkamil09061991 pisze:wszystkie dlc

Czyli? Co to jest dlc?

-- 28 lip 2016, 10:05 --

Aha już wiem dziękuję za pomoc :)

-- 28 lip 2016, 10:14 --

Na pewno mi zadziała?

Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Posty: 8222
Rejestracja: 18 lut 2009, 11:54
Lokalizacja: Wrocław
Kontaktowanie:

Czy zadziała mi Wiedźmin lub Wiedźmin 2?

Post28 lip 2016, 10:26

Minimalne wymagania wiedzmin 1:
Minimalne wymagania sprzętowe:

System operacyjny: Windows XP Service Pack 2 lub Vista (system operacyjny musi mieć zainstalowane dostępne aktualizacje)
Procesor: Intel Pentium 4 2,4 GHz lub AMD Athlon 64 2800+
Pamięć RAM: 1 GB dla Windows XP / 1,5 GB dla Windows Vista
Karta graficzna: zgodna z DirectX 9.0c, posiadająca 128 MB VRAM i sprzętowe wsparcie technologii Pixel Shader 2.0 (NVIDIA GeForce 6600 / ATI Radeon 9800)
Karta dźwiękowa: zgodna z DirectX 9.0c
Miejsce na dysku twardym: 8,5 GB wolnego miejsca na dysku twardym.


Jak widać są śmiesznie niskie, problemem może być jedynie windows 8 ale podobno z tym nie ma problemu.
Jednak są to mobilne układy graficzne i zawsze jest ryzyko iż gra będzie słabo takowy wspierać

Awatar użytkownika
Wojownikz

Stały bywalec
Posty: 420
Rejestracja: 22 lip 2016, 07:37

Czy zadziała mi Wiedźmin lub Wiedźmin 2?

Post28 lip 2016, 10:33

A wiedźmin 2 bo właśnie tego chce kupić :/



  • Reklama

Wróć do „Gry”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość