Empire Total War Przestał Działac

Masz problem z grą komputerową, szukasz patcha lub wymagań, pisz tutaj

Empire Total War Przestał Działac

Postprzez WarriorM » 19 kwi 2010, 19:50

Witam.Posiadam grę Empire Total War, kiedy właczam pokazuje się poczatkowy ekran z napisami, po chwili wyskakuje Empire Total War Przestał Działac.Na prawdę mam dosc tego błędu, na XP zawsze pokazywało dlaczego coś nie działa, brak pliku czy coś a na Viscie wyskakuje że przestał działac i domyślaj się..Proszę o pomoc.
WarriorM

Użytkownik
 
Posty: 141
Dołączył(a): 11 wrz 2009, 14:23
Kasa: 150.00

Empire Total War Przestał Działac

Postprzez seba86mu » 19 kwi 2010, 21:54

Czy gra wcześniej uruchamiała się na Viście ?
Jeżeli tak, to przypomnij sobie, co robiłeś od momentu ostatniego poprawnego uruchomienia gry. Zmieniałeś może jakieś sterowniki ?
Avatar użytkownika
seba86mu

Globalny Moderator
 
Posty: 9744
Dołączył(a): 13 lis 2008, 19:07
Lokalizacja: Sosnowiec
Blog: Zobacz Blog (1)

Empire Total War Przestał Działac

Postprzez WarriorM » 19 kwi 2010, 22:10

Nie uruchamiałem tej gry bo mam ją od wczoraj.
WarriorM

Użytkownik
 
Posty: 141
Dołączył(a): 11 wrz 2009, 14:23
Kasa: 150.00

Empire Total War Przestał Działac

Postprzez seba86mu » 19 kwi 2010, 22:12

Czy inne gry działają poprawnie ?
Jaką posiadasz kartę graficzną ?
Posiadasz 32 czy 64-bitowy system operacyjny ?
Avatar użytkownika
seba86mu

Globalny Moderator
 
Posty: 9744
Dołączył(a): 13 lis 2008, 19:07
Lokalizacja: Sosnowiec
Blog: Zobacz Blog (1)

Empire Total War Przestał Działac

Postprzez koleś git » 19 kwi 2010, 23:13

WarriorM napisał(a):Na prawdę mam dosc tego błędu, na XP zawsze pokazywało dlaczego coś nie działa, brak pliku czy coś a na Viscie wyskakuje że przestał działac i domyślaj się..


Daj dziennik aplikacja i system z Podglądu Zdarzeń, według tej instrukcji - .
Pozdrawiam, koleś git
koleś git

VIP
 
Posty: 912
Dołączył(a): 05 maja 2009, 15:57
Kasa: 3,153.00
Lokalizacja: Włocławek
    Windows 7Firefox
 

Empire Total War Przestał Działac

Postprzez WarriorM » 20 kwi 2010, 19:24

Rozwiązałem problem, przepraszam za kłopot.
WarriorM

Użytkownik
 
Posty: 141
Dołączył(a): 11 wrz 2009, 14:23
Kasa: 150.00

Empire Total War Przestał Działac

Postprzez cosik_ktosik » 20 kwi 2010, 19:44

Przekaż jak co by innym można było pomóc ;)
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)
Avatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
 
Posty: 17950
Dołączył(a): 13 lis 2008, 02:17
Lokalizacja: Szczecin
Blog: Zobacz Blog (8)
    Windows VistaFirefox
 

Empire Total War Przestał Działac

Postprzez WarriorM » 20 kwi 2010, 20:32

Miałem ją od kolegi na płycie, tam były 2 archiwa jedno rar i drugie w ARC, użyłem Peazip by wypakowac je na raz a nie po jednym i się udało.
WarriorM

Użytkownik
 
Posty: 141
Dołączył(a): 11 wrz 2009, 14:23
Kasa: 150.00



  • Reklama

Powrót do Gry



 


  • Related topics
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość