Empire Total War Przestał Działac

Masz problem z grą komputerową, szukasz patcha lub wymagań, pisz tutaj
WarriorM

Użytkownik
Posty: 147
Rejestracja: 11 wrz 2009, 14:23

Empire Total War Przestał Działac

Post19 kwie 2010, 19:50

Witam.Posiadam grę Empire Total War, kiedy właczam pokazuje się poczatkowy ekran z napisami, po chwili wyskakuje Empire Total War Przestał Działac.Na prawdę mam dosc tego błędu, na XP zawsze pokazywało dlaczego coś nie działa, brak pliku czy coś a na Viscie wyskakuje że przestał działac i domyślaj się..Proszę o pomoc.

Awatar użytkownika
seba86mu

VIP+
Posty: 9744
Rejestracja: 13 lis 2008, 19:07
Lokalizacja: Sosnowiec

Empire Total War Przestał Działac

Post19 kwie 2010, 21:54

Czy gra wcześniej uruchamiała się na Viście ?
Jeżeli tak, to przypomnij sobie, co robiłeś od momentu ostatniego poprawnego uruchomienia gry. Zmieniałeś może jakieś sterowniki ?

WarriorM

Użytkownik
Posty: 147
Rejestracja: 11 wrz 2009, 14:23

Empire Total War Przestał Działac

Post19 kwie 2010, 22:10

Nie uruchamiałem tej gry bo mam ją od wczoraj.

Awatar użytkownika
seba86mu

VIP+
Posty: 9744
Rejestracja: 13 lis 2008, 19:07
Lokalizacja: Sosnowiec

Empire Total War Przestał Działac

Post19 kwie 2010, 22:12

Czy inne gry działają poprawnie ?
Jaką posiadasz kartę graficzną ?
Posiadasz 32 czy 64-bitowy system operacyjny ?

koleś git

VIP
Posty: 912
Rejestracja: 05 maja 2009, 15:57
Lokalizacja: Włocławek
Kontaktowanie:

Empire Total War Przestał Działac

Post19 kwie 2010, 23:13

WarriorM pisze:Na prawdę mam dosc tego błędu, na XP zawsze pokazywało dlaczego coś nie działa, brak pliku czy coś a na Viscie wyskakuje że przestał działac i domyślaj się..


Daj dziennik aplikacja i system z Podglądu Zdarzeń, według tej instrukcji - Podgląd zdarzeń - zapisywanie dzienników (XP, Vista, Windows 7).
Pozdrawiam, koleś git

WarriorM

Użytkownik
Posty: 147
Rejestracja: 11 wrz 2009, 14:23

Empire Total War Przestał Działac

Post20 kwie 2010, 19:24

Rozwiązałem problem, przepraszam za kłopot.

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Posty: 20886
Rejestracja: 13 lis 2008, 02:17
Lokalizacja: Szczecin
Kontaktowanie:

Empire Total War Przestał Działac

Post20 kwie 2010, 19:44

Przekaż jak co by innym można było pomóc ;)
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

WarriorM

Użytkownik
Posty: 147
Rejestracja: 11 wrz 2009, 14:23

Empire Total War Przestał Działac

Post20 kwie 2010, 20:32

Miałem ją od kolegi na płycie, tam były 2 archiwa jedno rar i drugie w ARC, użyłem Peazip by wypakowac je na raz a nie po jednym i się udało.



  • Reklama

Wróć do „Gry”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 2 gości