1. System jak i gra są oryginalne
2. System mam aktualny ( Windows Update )
3. Wszystkie sterowniki mam aktualne
4. W systemie nie ma żadnych wirusów ani innych "śmieci" ( Logi w dziale bezpieczeństwo )
5. Gram na padzie - Logitech F310 - Pad na 100% sprawny
6. Próbowałem reinstalować grę - bez skutku
7. Pisałem do pomocy EA, ale oni "pomocą" są tylko z nazwy...
Sytuacja wygląda tak - włączam mecz, obojętnie czy to w singleplayer czy multiplayer. Gra od początku jest płynna ( stałe 55 FPS-ów ). Gdy następuje okolica 30 minuty meczu gra zaczyna spowalniać i lagować. Zawsze jest to okolica 30 minuty meczu. Bez znaczenia czy odpalę grę w najniższych ustawieniach graficznych w 800x600 czy w najwyższych ustawieniach i 1366x768 - zawsze występuję ta sama sytuacja. Według minimalnych wymagań gry oraz strony : Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników mój komputer spełnia wymagania gry i nie powinieniem mieć takich problemów. Za tym, że komputer nie jest za słaby przemawia tez fakt, że gra zaczyna "wariować" od okolicy 30 minuty meczu, do tej 30 minuty meczu gra jest płynna (55 FPS-ów).
I teraz moje pytanie : Czy ktoś spotkał się z takim problemem lub ma jakiś pomysł dlaczego tak się dzieje ? Dodam, że próbowałem używać programu GameBooster, ale raczej z minimalnym skutkiem. Dodam także, że łączę się z internetem poprzez router ( D-Link dir 600, prędkość łącza to - D : 24Mb/s U : 4Mb/s ). Czy przekierowanie portów może coś pomóc ? Nie mam żadnych problemów z łączeniem z innymi graczami więc myślę, że nie ale wole zapytać. Proszę o jakieś pomysły bo mi już ręce opadają a grać się nie da