Witam.
Mam problem taki że gdy gram w FIFE 12 w trakcie meczu po paru minutach grania wyrzuca mnie do windowsa, w menu nie ma takich problemów.
Mój komputer :
Płyta główna : ASROCK AM2NF3-VSTA
Procesor : AMD Athlon 64x2 @2.4 Ghz
RAM : 3 GB DDR II
Karta Graficzna : ATI Sapphire Radeon HD3650 AGP 512 VRAM
Sterowniki : ATI Catalyst 10.9, najnowsze testowałem ale FIFA wtedy w ogólę nie startowała.
Bardzo proszę o pomoc.
FIFA 12 wyrzuca do pulpitu podczas meczu
- seba86mu
Wyrzuca Cię całkowicie do Windowsa i gra zostaje zamknięta czy gra zostaje zrzucona na pasek i można do nie powrócić ?
Grę masz na bieżąco aktualizowaną przez Origin ?
Grę masz na bieżąco aktualizowaną przez Origin ?
-
Wyrzuca całkowicie bez jakiego kolwiek komunikatu o błędzie dzieje się tak jak pogram chwilę mecz albo gram na arenie. Narazie mam pirata ponieważ pobrałem żeby sprawdzić czy warto kupić ją.
- seba86mu
Noise012 pisze:Narazie mam pirata ponieważ pobrałem żeby sprawdzić czy warto kupić ją.
Zakładam, że piracka kopia nie jest uruchamiana poprzez aplikację Origin, która na bieżąco aktualizuje grę.
Wobec tego jakakolwiek pomoc z naszej strony jest daremna, bo problem może leżeć po stronie uszkodzonej pirackiej kopii gry lub tego, że gra nie jest zaktualizowana.
Regulamin pisze:3. Wszelkie przejawy łamania praw autorskich i majątkowych są surowo zabronione. W szczególności dotyczy to piractwa komputerowego.
=> ogloszenia/regulamin-forum-oraz-serwisu-hotfix-pl-t11.html
Temat zamykam.
-
- Reklama