G2A pytanie

Masz problem z grą komputerową, szukasz patcha lub wymagań, pisz tutaj
patryk2221

Użytkownik
Posty: 413
Rejestracja: 29 cze 2014, 18:28

G2A pytanie

Post21 sty 2016, 14:42

co się stanie jak zakupie grę z regionu ru/cis ? nie będę mógł grać w nią bo jest dużo tańsza
Ostatnio zmieniony 21 sty 2016, 14:42 przez LupeR, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: przeniosłem do działu Gry

Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Posty: 8222
Rejestracja: 18 lut 2009, 11:54
Lokalizacja: Wrocław
Kontaktowanie:

G2A pytanie

Post21 sty 2016, 14:46

Takowe gry z innego regionu są tańsze ale niestety u nas takowego nie aktywujesz bo jest własnie przypisany np pod rosje i będzie pisało że:
Ta gra została aktywowana kodem produktu ważnym tylko w konkretnym obszarze geograficznym. Ponieważ w tej chwili nie znajdujesz się w tym regionie, gra nazwa_gry nie jest dostępna.

albo coś w ten desen, niby na necie są poradniki jak to obejść ale w większości przypadkach to nie działa więc aby oszczędzić sobie nerwow lepiej zakupić normalną wersje.

patryk2221

Użytkownik
Posty: 413
Rejestracja: 29 cze 2014, 18:28

G2A pytanie

Post21 sty 2016, 20:59

a takie pytanie dlaczego u nich są tańsze te gry ?

Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Posty: 8222
Rejestracja: 18 lut 2009, 11:54
Lokalizacja: Wrocław
Kontaktowanie:

G2A pytanie

Post21 sty 2016, 21:34

Z tego co się orientuje to rosja ma właśną walute na steam, kurs rubla leci w dół więc można u nich kupić pare gier za tyle co u nas byś kupił jedną i dlatego tak tanio, dlatego steam sie wkurzył i wymyślił blokadę regionalną.



  • Reklama

Wróć do „Gry”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości