Gothic 3 Windows 8.1 64-bit,a patche...

Masz problem z grą komputerową, szukasz patcha lub wymagań, pisz tutaj
Awatar użytkownika
Niezauwazalny

Użytkownik
Posty: 212
Rejestracja: 30 cze 2015, 11:15

Gothic 3 Windows 8.1 64-bit,a patche...

Post09 lip 2015, 18:15

Mam rozterkę czy należy zainstalować wszystkie poprzednio wydane łatki czy od razu mogę zainstalować najnowszy,nie wiem mianowicie czy wnosi on wszystkie wcześniejsze poprawki... :(

Kod: Zaznacz cały

http://www.gry-online.pl/S030.asp?ID=27405

Awatar użytkownika
LupeR

Globalny Moderator
Posty: 2658
Rejestracja: 06 lis 2012, 01:48
Lokalizacja: K-g

Gothic 3 Windows 8.1 64-bit,a patche...

Post09 lip 2015, 18:49

Chyba nie trzeba.
Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK

Awatar użytkownika
Niezauwazalny

Użytkownik
Posty: 212
Rejestracja: 30 cze 2015, 11:15

Gothic 3 Windows 8.1 64-bit,a patche...

Post26 lip 2015, 17:05

Jakby ktoś nie miał polskiego dubbingu w grze to proszę

Kod: Zaznacz cały

http://pietuchowski.pl/2015/07/08/spolszczenie-do-gothic-3-steam-napisy-dubbing/


-- 26 lip 2015, 16:39 --

Nowy problem

Patch 1.75 gra po polsku

Obrazek

Gothic 3 Quest Pack 4.2 PL twierdzi że mam wersję gry Italian :( .Wszystko spolszczone,w pliku ge3.ini Language Polish Subtilities Polish,w UserOptions.ini także co mam robić... :o



  • Reklama

Wróć do „Gry”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości