Gry których jest mało na you tube.

Masz problem z grą komputerową, szukasz patcha lub wymagań, pisz tutaj
przemek987654321

Użytkownik

Post10 cze 2013, 17:27

Cześć wszystkim mam do was małe pytanie otóż od niedawna zajmuje się nagrywaniem let's pley z gier i wysyłąm to na you tube. Na dzień dzisiejszy mam 66 widzów z czego sie bardzo cieszę. W związku z tym chciałbym abyście polecili mi jakąś grę z ,której jest bardzo mało filmów na polskim you tube. Każdą propozycje przemyśle. Zapraszam do subskrybcji mojego kanału.

Mój kanał - - - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Torad_eu

Użytkownik

Post13 cze 2013, 13:50

W zasadzie bardzo ciężkie pytanie odnośnie polecenia konkretnej gry z której jest mało filmików. Od razu należy rozdzielić,czy chodzi tutaj o gry tylko na Pc,czy także na konsole? Jeżeli tak to mamy duże pole manewru. Co powiesz chociażby na filmiki z całej sagi Silent Hilla?

przemek987654321

Użytkownik

Post13 cze 2013, 22:36

Chodzi mi o gry na PC. Dzięki za pomysł o tej serii gier Silent Hilla pomyśle nad tym lez teraz zacząłem nagrywać grę fear 3 jeżeli przybędzie widzów to pozostanę przy tej grze lecz jeśli to nie pomoże to spróbuje z twoim pomysłem.

Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Kontaktowanie:

Post13 cze 2013, 23:10

Warto nagrywac z tego co ci sprawia przyjemnosc :) nagrywanie na sile nie ma sensu i widzowie bedą to odczuwali, mozesz popatrzec na moj kanał w opisie mam bardzo duzo serii wiec moze cos dopasujesz pod siebie.

przemek987654321

Użytkownik

Post14 cze 2013, 22:37

Wiem o co ci chodzi lecz denerwuje mnie to że ja nagram filmik w dobrej jakości i po tygodniu jest około tylko 60 wyświetleń i to mnie najbardziej denerwuje. A jeśli znalazł bym grę z której mnie na żadnych filmów na you tube i ja bym zaczął nagrywać serię z tej gry to wtedy doszło by mi sporo widzów i w ten sposób byłoby więcej wyświetleń.

Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Kontaktowanie:

Post14 cze 2013, 23:42

przemek987654321 pisze:A jeśli znalazł bym grę z której mnie na żadnych filmów na you tube i ja bym zaczął nagrywać serię z tej gry to wtedy doszło by mi sporo widzów i w ten sposób byłoby więcej wyświetleń.

Teraz i tak tzw. "zagrajmerzy" to juz nie to samo, po prostu nie ma na to tak zapotrzebowania jak dawniej i ciezko sie wybic :)

Jesli chodzi ci o mało znaną gre na której mógłbyś zdobyć widzów i wyświetlenia to tylko jakas nowa gra ;) poniewaz czesto ludzie sprawdzają co to i mogą trafic na ciebie :) sam tak miałem nagrywając gre która wyszła a nikt jej nie nagrywał.

przemek987654321

Użytkownik

Post15 cze 2013, 08:21

Właśnie tez o tym myślę aby zaqcząć nagrywać jakąś grę która dopiero co wyszła i nikt jej nie nagrywa. Lecz jeśli chodzi o filmik z gier to ta jak powiedziałeś nie ma na to zapotrzebowania. Tak jak zresztą widziałęś ja nagrywam w większości filmiki z farming simulator 2013 ponieważ lubię rolnictwo itp. A więc jeśli bym nagrywal filmiki z realnego świata z rolnictwa np. jakieś żniwa sianokosy lub coś innego. To ludzie pewnie by się przyciągnęli a wtedy by oglądali też moje filmy z farming simulator lub też z czego innego.

-- 15 cze 2013, 08:21 --

A jeszcze mam pytanie ponieważ widzę że robisz takie filmy z poleceniami różnych kanałów czy nie mógłbys za tydzień czyli w poniedziałek 17.06.13 polecić mojego kanału.

Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Kontaktowanie:

Post15 cze 2013, 13:00

przemek987654321 pisze: A więc jeśli bym nagrywal filmiki z realnego świata z rolnictwa np. jakieś żniwa sianokosy lub coś innego.

Takie coś jest dobrym pomyslem ;) sam widziałem takowe kanały i ludzi interesuje takowe realne rolnictwo, mozna na tym sporo wyświetlen miec ;)

przemek987654321 pisze: jeszcze mam pytanie ponieważ widzę że robisz takie filmy z poleceniami różnych kanałów czy nie mógłbys za tydzień czyli w poniedziałek 17.06.13 polecić mojego kanału.

Dodaj odpowiedz wideo pod ostatnim filmem z polecankami, jesli twoj kanał mnie zainteresuje to go polece, wielu jest ludzi którzy sie zgłaszają :)

Awatar użytkownika
DwD99

Stały bywalec

Post16 cze 2013, 12:05

przemek987654321 pisze:Cześć wszystkim mam do was małe pytanie otóż od niedawna zajmuje się nagrywaniem let's pley z gier i wysyłąm to na you tube. Na dzień dzisiejszy mam 66 widzów z czego sie bardzo cieszę. W związku z tym chciałbym abyście polecili mi jakąś grę z ,której jest bardzo mało filmów na polskim you tube. Każdą propozycje przemyśle. Zapraszam do subskrybcji mojego kanału.

Mój kanał - - - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Poczekaj jeszcze trochę i dopiero zacznij nagrywać. Nie wychodzi Ci to aktualnie, więc lepiej nie trać na to czasu ;).

• Reklama

Wróć do „Gry”