GTA IV - problem z Rockstar Games Social Club

Masz problem z grą komputerową, szukasz patcha lub wymagań, pisz tutaj
Hitman_C47

Użytkownik

Post28 lis 2010, 20:26

Podczas gdy pierwszy raz zainstalowałem GTA IV z początku menu ładnie śmigało. Aż do próby aktualizacji Games for Windows Live. Ciągle zatrzymywało się na końcówce. Kolejnego dnia GTA IV w ogóle się nie włączało, ponieważ przy RGSC wyskakiwał błąd
Obrazek
Próbowałem kilka razy reinstalować programik, ale to nic nie pomagało. Ostatnio zainstalowałem od nowa GTA, to problemy były już podczas instalacji. Gdy proces kończył się i wkładałem ponownie 1 płytę, instalacja po wciśnięciu OK ponownie pokazywała prośbę o włożenie 1 płyty (w międzyczasie coś tam przez sekundę się ruszało). Próbowałem 2 raz zainstalować od nowa - to samo. Za drugim razem wyłączyłem pod koniec instalację przez menedżer i doinstalowałem Live oraz RGSC z płyty. Wtedy przy próbie włączenia gówienka od Rockstara pokazywał się błąd (ten sam co na skrinie). Co robić?
Gra ofc oryginalna. Płyta również raczej niezniszczona.

Awatar użytkownika
DwD99

Stały bywalec

Post28 lis 2010, 22:39

Wywal wszystko związane z GTA IV jeśli zostały jakieś foldery od Games for windows i GTA IV usuń je.
przeczyść programem
ccleaner : Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Wchodzisz w program klikasz w dolnym prawym rogu ANALIZA potem "uruchom ccleaner"
Wchodzisz w rejestr klikasz "skanuj aby znaleść problemy" potem "napraw zaznaczone problemy"
klikasz NIE i Napraw wszystkie zaznaczone problemy. I tak w kółko jak nie wykryje nic w rejestrze.
Zrestartuj komputer, spróbuj jeszcze raz z GTA IV

• Reklama

Wróć do „Gry”