GTAV wyrzuca do pulpitu

Masz problem z grą komputerową, szukasz patcha lub wymagań, pisz tutaj
arsesto

Użytkownik
Posty: 25
Rejestracja: 31 maja 2014, 18:32

GTAV wyrzuca do pulpitu

Post26 mar 2016, 20:33

Witam.

Po około 1/2 h. grania w GTAV wywala losowo poza misją - wyskakuje błąd:
AppHangB1
Nazwa aplikacji: GTA5.exe
Wersja aplikacji: 1.0.350.1
Sygnatura czasowa aplikacji: 5540cf19
Podpis zawieszenia: 4127
Typ zawieszenia: 2048

Przed wywaleniem do pulpitu temp. i FPS. w normie. (GPU max 72 s C. a średnio 64 s. C.)/( CPU max 54 s. C. FPS max 110, min 48), wszystkie patche do gry aktualne, DirectX aktualny, stery do karty najnowsze- probowałem z sterami beta, bylo jeszcze gorzej. Reinstal gry nic nie dał.

Spec. komputera:
AMD FX 6300 3,5 GHz
RAM 8 GB
Radeon HD 7770 GHz Edition
Zasilacz 600 W
Win 7 Prof. 64

W sprzęcie nic nie podkręcam, za słabe ma chłodzenie a przymierzam się do kupna nowej karty i proc.
Co więcej napisać, pomocy :>

Awatar użytkownika
XMan

Globalny Moderator
Posty: 13380
Rejestracja: 30 lis 2008, 00:40

GTAV wyrzuca do pulpitu

Post26 mar 2016, 20:37

Sprawdzałeś uruchomienie gier w innych trybach zgodności ?
Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje.
Obrazek
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

arsesto

Użytkownik
Posty: 25
Rejestracja: 31 maja 2014, 18:32

GTAV wyrzuca do pulpitu

Post26 mar 2016, 20:43

Tak, bez zmian.

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Posty: 21302
Rejestracja: 13 lis 2008, 01:17
Lokalizacja: Szczecin
Kontaktowanie:

GTAV wyrzuca do pulpitu

Post26 mar 2016, 23:07

Po błędzie jak sam pewnie widzisz niewiele wiadomo. Czy to tylko w tej grze? Jest legalna, nie jakiś pirat? Nie gram, więc nie wiem za bardzo jaka to gra itd. Czy wymaga sieci? jak tak to czy łącze jest stabilne? Sprawdzałeś zasilacz jak trzyma napięcia?
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

arsesto

Użytkownik
Posty: 25
Rejestracja: 31 maja 2014, 18:32

GTAV wyrzuca do pulpitu

Post26 mar 2016, 23:36

Tylko w tej, pudełkowa oryginalna wersja. Nie wymaga sieci do uruchomienia, chociaz ma multi. Odpalałem na offline i to samo. Zasilacza nie sprawdzalem, ale mam na kompie bardziej wymagajace gry i działają bez zarzutu. Podobne problemy pojawiaja sie nie tylko u mnie, jednak na forach nie znalazlem rozwiazania.



  • Reklama

Wróć do „Gry”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość