GW - Zapomniałem hasła

Masz problem z grą komputerową, szukasz patcha lub wymagań, pisz tutaj
heros1303

Stały bywalec

GW - Zapomniałem hasła

Post14 wrz 2012, 00:16

Witam. Otóż jak wiecie gier z serii GW są dwie części jedynka oraz dwójka. Mam zamiar zaopatrzyć się w dwójkę, ale połączyłem konto jedynki z dwójka. Tak że jak wprowadzę klucza do dwójki mogę użyć logina i hasła z jedynki. Ale no właśnie zapomniałem hasła a Ci od GW wywalili opcję przypomnienia niestety. Ponoć zrobili to ze względu włamań. Ale jak ma se poradzić uczciwy człowiek, który zapomniał hasła do konta? Login znam rzecz jasna.

-- 14 wrz 2012, 00:14 --

Mam takie pytanie. Jak wiadomo można przechwytywać to co piszę się na klawiaturze. Jednak jest to stosowane przez hackerów i inne keylogery. A czy można jakimś programem odczytać z mojego komputera ciąg tych liter, cyfr itp ? Bo jakby się dało bym może mógł znaleźć hasło do gry? Ponieważ niedawno robiłem reset passworda (3tyg ok) gdy ta opcja działała.

Awatar użytkownika
seba86mu

VIP+

GW - Zapomniałem hasła

Post14 wrz 2012, 00:25

To jest jakaś strona czy jak ?
Może napisz do nich, przedstaw problem i poproś, aby zresetowali Ci hasło / wysłali link do zresetowania hasła na maila czy coś takiego.

heros1303

Stały bywalec

GW - Zapomniałem hasła

Post14 wrz 2012, 00:33

Strona jest:
GW -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
GW2 -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Nie wiem skąd bym miał wytrzasnąć ich mail na które się zgłasza problemy. Już nie mówiąc o zawartości jaką powinno posiadać.

Awatar użytkownika
seba86mu

VIP+

GW - Zapomniałem hasła

Post14 wrz 2012, 07:12

heros1303

Stały bywalec

GW - Zapomniałem hasła

Post14 wrz 2012, 11:21

Tu już próbowałem zanim napisałem temata właśnie. Podałem nazwę konta, postaci jednej z konta oraz klucz z jedynki bo jak mówię o 2 mam zamiar se skołować. Gdy to wpisałem error. Normalnie konto mam w jedynce, ale połączyłem sobie konto z 2. Tak jak mówiłem, że gdy key wbije to będę miał dostęp do II z logina z 1 i hasła.
Nawet w GW jedynce jest opcja przy logowaniu do gry wyczysć hasło. Gdy to wybrałem pojawił się komunikat że ta usługa jest niedostępna.

• Reklama

Wróć do „Gry”