Witam.
Właśnie konczy mi się umowa internetu bezprzewodowego z orange. Był on bardzo do dupy, ledwie można było posurfować
po necie, nie mówiąc o grze online. Własnie online lubię sobie pograć, może doradzi mi ktoś jaki internet będzie odpowiedni ?? Najpierw chciałem coś na kablu, linii niestety nie mam, więc dzwoniłem do techników i pytałem czy da rade podciągnąć, niby da, ale ładnie mnie wykosztowali, także to odpada. Więc pozostaje jakas radiówka.. Proponowali mi z orange CDMA , ale słyszałem sporo negatywnych opinii o tym internecie, poza tym limit 21gb to i tak mało jak dla mnie..
W okolicy jest pewna prywatna radiówka open way. Do nadajnika mam niecały km, nawet widać go z okna, także powiniec chodzic dobrze.
Słyszałem, że nie tyle liczy się download, co upload . Więc mogę tam wziąć 4/5mb down. i 1mb upl. CENNIK ->> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Czy jeśli wszystko będzie chodzić prawidłowo, to spokojnie pogram, np w FIFE lub inne gierki ?? Czy ping nie będzie zbyt wysoki ???
Internetu pod gry
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Internetu pod gry
Pstryknij fotkę z widokiem na nadajnik. Jeśli strefa Frensela jest wolna to nie będzie większych problemów z łącznością. Niestety przy śniegu i deszczu będzie rwało, taka uroda WiFi.
-
- Reklama