Jak przejść NFS Undergruond 2

Masz problem z grą komputerową, szukasz patcha lub wymagań, pisz tutaj
Awatar użytkownika
bajbus

Ekspert

Post23 paź 2013, 17:08

Wiecie może jak to przejść. W pewnym momencie brakuje wyścigów. Żeby zdobyć kasę ścigałem się w ukrytych wyścigach i z przeciwnikami tak po mieście(gdy się do niego zbliży i naciśnie enter to ścigasz się z nim). Kupiłem suva żeby mieć jakieś wyścigi. Przeszedłem wszystkie 3. Z tuningowałem go i nic. Mam 65% ,,przejścia" gry i nic więcej. Pomóżcie. Co mam zrobić żeby mieć nowe trasy??
Hotfix
Pozdrawiam,
Obrazek :)

Awatar użytkownika
LupeR

Globalny Moderator

Post23 paź 2013, 20:18

Też kiedyś miałem ten problem, ale nie pamiętam jak to rozwiązałem :think:

Wydaję mi się że trzeba jakąś swoją furkę odpicować wizualnie na max(najlepiej kupić wszystko co się da najlepsze) żeby dostać wyższy poziom(gwiazdkę). Wtedy powinny się następne wyścigi pokazać.
Możesz też zobaczyć w garażu(opcja World Map czy jakoś podobnie) może jeszcze dojrzysz jakiś wyścig na którym kasa wpadnie przy okazji.
Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK

Awatar użytkownika
bajbus

Ekspert

Post24 paź 2013, 15:57

Dzięki LupeR przemalowałem furę na inny kolor dodałem trochę bajerów i się odkryły dalsze wyścigi
Hotfix
Pozdrawiam,
Obrazek :)

help3r

Użytkownik

Post25 paź 2013, 19:28

Przepraszam z góry że podepne się pod temat ale widzę że kolego korzystasz z W7. Udało ci się odpalić bez problemu Underground 2 na W7 ? Czy musiałeś coś doinstalować do komputera? Bo u mnie jest tak że pokazuje się już to duże logo gry (launcher) po chwili znika i dostaje komunikat "Aplikacja została zamknięta" i tak w kółko. Próbowałem odpalić jako admin , w trybie zgodności z XP i dalej nie chce działać :/ Macie może jakieś pomysły jak to naprawić ? Nie wiem czy czasami problemm nie są sterowniki do mojej karty graficznej (Intel 865G)

• Reklama

Wróć do „Gry”