Klient Origin nie jest zainstalowany na tym komputerze...

Masz problem z grą komputerową, szukasz patcha lub wymagań, pisz tutaj

Klient Origin nie jest zainstalowany na tym komputerze...

Postprzez Arcadio Morello » 20 paź 2013, 15:53

Witam.
Wczoraj sobie kupiłem oryginalną FIFE 14. Grę zainstalowałem przez Origin.
Kilkając na ikonkę FIFA 14 pojawia się taki komunikat:
Obrazek
Mam najnowszą wersje Origin. Chyba, że zainstalować tą z płyty DVD FIFA 14?

Proszę o pomoc.
Avatar użytkownika
Arcadio Morello

Użytkownik
 
Posty: 457
Dołączył(a): 25 sty 2012, 01:52
Kasa: 637.00

Klient Origin nie jest zainstalowany na tym komputerze...

Postprzez cosik_ktosik » 20 paź 2013, 20:44

Zobacz najpierw bez włączonego firewalla.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)
Avatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
 
Posty: 17191
Dołączył(a): 13 lis 2008, 02:17
Lokalizacja: Szczecin
Blog: Zobacz Blog (8)
    Windows 7Firefox
 

Klient Origin nie jest zainstalowany na tym komputerze...

Postprzez Arcadio Morello » 20 paź 2013, 22:16

cosik_ktosik napisał(a):Zobacz najpierw bez włączonego firewalla.

Niestety nic to nie dało... :|
Avatar użytkownika
Arcadio Morello

Użytkownik
 
Posty: 457
Dołączył(a): 25 sty 2012, 01:52
Kasa: 637.00

Klient Origin nie jest zainstalowany na tym komputerze...

Postprzez cosik_ktosik » 20 paź 2013, 23:58

A Masz coś takiego jak bitGuard? Bo ludzie przez to coś mieli problemy.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)
Avatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
 
Posty: 17191
Dołączył(a): 13 lis 2008, 02:17
Lokalizacja: Szczecin
Blog: Zobacz Blog (8)
    Windows 7Firefox
 

Klient Origin nie jest zainstalowany na tym komputerze...

Postprzez Arcadio Morello » 21 paź 2013, 02:32

cosik_ktosik napisał(a):A Masz coś takiego jak bitGuard? Bo ludzie przez to coś mieli problemy.

Nie posiadam takiego programu. To ma jakieś znaczenie, że Origin mam zainstalowany na dysku F zamiast na D? :think:
Avatar użytkownika
Arcadio Morello

Użytkownik
 
Posty: 457
Dołączył(a): 25 sty 2012, 01:52
Kasa: 637.00

Klient Origin nie jest zainstalowany na tym komputerze...

Postprzez seba86mu » 21 paź 2013, 13:08

Arcadio Morello napisał(a):Kilkając na ikonkę FIFA 14 pojawia się taki komunikat:

Spróbuj uruchomić grę bezpośrednio przez Origin (z katalogu Twoich gier).
Avatar użytkownika
seba86mu

Globalny Moderator
 
Posty: 9741
Dołączył(a): 13 lis 2008, 19:07
Lokalizacja: Sosnowiec
Blog: Zobacz Blog (1)

Klient Origin nie jest zainstalowany na tym komputerze...

Postprzez Arcadio Morello » 21 paź 2013, 15:59

seba86mu napisał(a):
Arcadio Morello napisał(a):Kilkając na ikonkę FIFA 14 pojawia się taki komunikat:

Spróbuj uruchomić grę bezpośrednio przez Origin (z katalogu Twoich gier).

Tak to działa, a nie da się zrobić żeby gra włączała się klikając na ikonkę?
Wczoraj instalowałem bratu FIFE 14 i normalnie mu się włącza klikając na ikonkę... :think:.
Może trzeba przeinstalować? :think:

-- 21 paź 2013, 15:59 --

Przeinstalowanie Origin pomogło ;)
Avatar użytkownika
Arcadio Morello

Użytkownik
 
Posty: 457
Dołączył(a): 25 sty 2012, 01:52
Kasa: 637.00



  • Reklama

Powrót do Gry



 


  • Related topics
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 1 gość