Klient Origin nie jest zainstalowany na tym komputerze...

Masz problem z grą komputerową, szukasz patcha lub wymagań, pisz tutaj
Awatar użytkownika
Arcadio Morello

Użytkownik
Posty: 614
Rejestracja: 25 sty 2012, 00:52

Klient Origin nie jest zainstalowany na tym komputerze...

Post20 paź 2013, 15:53

Witam.
Wczoraj sobie kupiłem oryginalną FIFE 14. Grę zainstalowałem przez Origin.
Kilkając na ikonkę FIFA 14 pojawia się taki komunikat:
Obrazek
Mam najnowszą wersje Origin. Chyba, że zainstalować tą z płyty DVD FIFA 14?

Proszę o pomoc.

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Posty: 20958
Rejestracja: 13 lis 2008, 01:17
Lokalizacja: Szczecin
Kontaktowanie:

Klient Origin nie jest zainstalowany na tym komputerze...

Post20 paź 2013, 20:44

Zobacz najpierw bez włączonego firewalla.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

Awatar użytkownika
Arcadio Morello

Użytkownik
Posty: 614
Rejestracja: 25 sty 2012, 00:52

Klient Origin nie jest zainstalowany na tym komputerze...

Post20 paź 2013, 22:16

cosik_ktosik pisze:Zobacz najpierw bez włączonego firewalla.

Niestety nic to nie dało... :|

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Posty: 20958
Rejestracja: 13 lis 2008, 01:17
Lokalizacja: Szczecin
Kontaktowanie:

Klient Origin nie jest zainstalowany na tym komputerze...

Post20 paź 2013, 23:58

A Masz coś takiego jak bitGuard? Bo ludzie przez to coś mieli problemy.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

Awatar użytkownika
Arcadio Morello

Użytkownik
Posty: 614
Rejestracja: 25 sty 2012, 00:52

Klient Origin nie jest zainstalowany na tym komputerze...

Post21 paź 2013, 02:32

cosik_ktosik pisze:A Masz coś takiego jak bitGuard? Bo ludzie przez to coś mieli problemy.

Nie posiadam takiego programu. To ma jakieś znaczenie, że Origin mam zainstalowany na dysku F zamiast na D? :think:

Awatar użytkownika
seba86mu

VIP+
Posty: 9744
Rejestracja: 13 lis 2008, 18:07
Lokalizacja: Sosnowiec

Klient Origin nie jest zainstalowany na tym komputerze...

Post21 paź 2013, 13:08

Arcadio Morello pisze:Kilkając na ikonkę FIFA 14 pojawia się taki komunikat:

Spróbuj uruchomić grę bezpośrednio przez Origin (z katalogu Twoich gier).

Awatar użytkownika
Arcadio Morello

Użytkownik
Posty: 614
Rejestracja: 25 sty 2012, 00:52

Klient Origin nie jest zainstalowany na tym komputerze...

Post21 paź 2013, 15:59

seba86mu pisze:
Arcadio Morello pisze:Kilkając na ikonkę FIFA 14 pojawia się taki komunikat:

Spróbuj uruchomić grę bezpośrednio przez Origin (z katalogu Twoich gier).

Tak to działa, a nie da się zrobić żeby gra włączała się klikając na ikonkę?
Wczoraj instalowałem bratu FIFE 14 i normalnie mu się włącza klikając na ikonkę... :think:.
Może trzeba przeinstalować? :think:

-- 21 paź 2013, 15:59 --

Przeinstalowanie Origin pomogło ;)



  • Reklama

Wróć do „Gry”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość