Latająca trawa w Gothic 4
- sapphire14
gdzie mam znaleźć wersję do mojej karty czy jakoś tak i skąd pobrać
Molesta Jeden Joint z Czterech Torebek
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
Sprawdz te starsze:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- sapphire14
nie no zajebiście mi pomogłeś, zmarnowałem limit internetowy na darmo, ehh no cóż
może byś się bardziej postarał i znalazł sterowniki do MOJEJ karty graficznej a nie do jakiegoś starego radeona 9550
nie no zajebiście mi pomogłeś, zmarnowałem limit internetowy na darmo, ehh no cóż
może byś się bardziej postarał i znalazł sterowniki do MOJEJ karty graficznej a nie do jakiegoś starego radeona 9550
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
Masz kartę:
Podałem wersję catalyst 9.9. Z tego co pisze ta wersja powinna być ok więc nie do mnie pretensje:
HD 3650
Podałem wersję catalyst 9.9. Z tego co pisze ta wersja powinna być ok więc nie do mnie pretensje:
Firma AMD udostępniła oznaczone numerem 9.9 sterowniki Catalyst dla kart graficznych z procesorami ATI Radeon HD serii 2000, 3000 oraz 4000
Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- XMan
sapphire14 pisze:nie no zajebiście mi pomogłeś, zmarnowałem limit internetowy na darmo, ehh no cóż
- nieładna uwaga

Kto mógł wiedzieć że masz limit ?
Dzisiaj już nikt nie wybiera takiego internetu.
Po drugie staramy się jak możemy, co innego mieć komputer przed sobą a co innego daleko od siebie.
Siedzimy kilka dni i nocy lub kilka tygodni w jednym temacie a tu takie podziękowanie

Wszystko zależy od tego jak robisz, co robisz, od komputera, płyty itp. itd.
Do mojej karty graficznej jest kilkadziesiąt sterowników a prawidłowo bez problemów działa tylko kilka.
Daj czas, może jeszcze coś znajdziemy na Twój problem

- sapphire14
no może faktycznie mnie trochę poniosło .... ale nie macie pojęcia jak taki net potrafi WKR człowieka
no ale skoro do 3000 to czemu wyskakuje mi ten komunikat przed instalacją( Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ) ?? pamiętam kiedyś instalowałem te sterowniki do mojej starej karty radeon 9550 128MB, więc tak mi się skojarzyło a co do internetu to wiem że to g**** ale cóż innego nie ma,prawie wszystkie są na ten limit ... Neostrady się nie dało u mnie założyć więc jest czerstwo
-- 31 sty 2011, 20:03 --
to za to z tą firmą że udostępniła,to ściema, bo nie dało się tego zainstalować hehe
no ale skoro do 3000 to czemu wyskakuje mi ten komunikat przed instalacją( Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ) ?? pamiętam kiedyś instalowałem te sterowniki do mojej starej karty radeon 9550 128MB, więc tak mi się skojarzyło a co do internetu to wiem że to g**** ale cóż innego nie ma,prawie wszystkie są na ten limit ... Neostrady się nie dało u mnie założyć więc jest czerstwo
-- 31 sty 2011, 20:03 --
to za to z tą firmą że udostępniła,to ściema, bo nie dało się tego zainstalować hehe
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Hmm, a może karta jest jakiegoś specyficznego producenta? Jaki producent jest podany na naklejkach, a najlepiej jej dokładny model nie z jakiegoś programu ale faktyczny.
- sapphire14
no cóż problem z grafiką w GTA SA rozwiązałem, tylko jak ? to sam nie wiem
możliwe że coś z kodekami było
ale w GTA 4 nadal jest to samo
Dokładna nazywa karty graficznej to : Power Color Amd Ati Radeon HD 3650 512 mb AGP (DDR2)
a dokładnego modelu nie znam bo wyrzuciłem pudełko ...
Catylas
hmm gdzieś przeczytałem że udostępniła, ale tylko na PCI-e a moja na AGP
no mogłeś się pomylić więc sory ...
możliwe że coś z kodekami było
ale w GTA 4 nadal jest to samo
Dokładna nazywa karty graficznej to : Power Color Amd Ati Radeon HD 3650 512 mb AGP (DDR2)
a dokładnego modelu nie znam bo wyrzuciłem pudełko ...

Catylas
djkamil09061991 pisze:Firma AMD udostępniła oznaczone numerem 9.9 sterowniki Catalyst dla kart graficznych z procesorami ATI Radeon HD serii 2000, 3000 oraz 4000
hmm gdzieś przeczytałem że udostępniła, ale tylko na PCI-e a moja na AGP
no mogłeś się pomylić więc sory ...

-
- Reklama