Licencja Angry Birds Rio a jej aktualizacja.

Masz problem z grą komputerową, szukasz patcha lub wymagań, pisz tutaj
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Licencja Angry Birds Rio a jej aktualizacja.

Post02 sty 2014, 21:48

Więc tak, swego czasu kupiłam Angry Birds Rio. Czasem w nią grywam i lubię ją najbardziej z tej serii. Jednak mam z nią problem. Po pierwsze, ponoć jest do niej dostępna aktualizacja, a ja nie wiem, czy jak ją zastosuję, to nie stracę licencji.

Po drugie, mimo że aktywowałam jej pełną wersję, kluczem podanym w pudełku, to jak ją uruchamiam, to pojawia się napis: Reedem code, to chyba znaczy: wykup kod.

Poza tym już raz ją zaktualizowałam i nie było tego napisu... Ale gra po uruchomieniu nie działała idealnie. Jak ją uruchomiłam w pełnym oknie, to było tak, jakby ekran się odświeżał... Jakby chodziły po nim jakieś fale... Trudno mi to opisać... Czym prędzej odinstalowałam grę, zainstalowałam jej wsteczną wersję, bo działa bez zarzutu... Oprócz propozycji zakupu klucza...

Mam więc pytanko: czy jak zaktualizuję gry z serii Angry Birds, to ich licencja przepadnie? :mrgreen: Kupiłam dziś dwie kolejne gry, z tej serii i one też ponoć wymagają aktualizacji.

No i czy muszę koniecznie stosować tą aktualizację? Czasem po niej gra źle działa.
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

• Reklama

Wróć do „Gry”