Witam.
Niewiem czego ale minecraft sie muli.
Parametry komputera:
-Intel Core i5-3230M 2.60GHz z rozszezeniem do 3.2GHz (4 rdzenie)
-4 GB ram
-64 bitowy windows 8
-Karta graficzna
a)Radeon HD 7670M
b)Intel HD Graphics 4000
Pomocy!!!
Minecraft sie muli
- lewy
Minecraft sie muli
Najpierw zobacz czy nie brakuje jakiegoś sterownika oraz sprawdź prędkośćłącza na speedtest.net
-
Minecraft sie muli
Sterowniki raczej sa wszystkie bo laptop był kupiony w zainstalowanym windowsem 8.
A co ma do tego internet jak gra nie jest z internetem ani nie ciągnie internetu.
-- 12 lis 2013, 20:43 --
Dodam jeszcze że jak ide to mi myszka przerywa czyli jak ide do przodu to raz moge ruszyc a raz nie.
W wszystkich grach tak mam np.cs 1.6 jak ide do przodu to niemoge ani w lewo,prawo,dól,góra ruszyć myszką tylko jak jestem w 1 miejscy i sie nie ruszam to moge ruszac na boki i do góry myszką.
A co ma do tego internet jak gra nie jest z internetem ani nie ciągnie internetu.
-- 12 lis 2013, 20:43 --
Dodam jeszcze że jak ide to mi myszka przerywa czyli jak ide do przodu to raz moge ruszyc a raz nie.
W wszystkich grach tak mam np.cs 1.6 jak ide do przodu to niemoge ani w lewo,prawo,dól,góra ruszyć myszką tylko jak jestem w 1 miejscy i sie nie ruszam to moge ruszac na boki i do góry myszką.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Minecraft sie muli
Ja bym zobaczył najpierw w panelu sterowania jak wygląda sprawa indeksu wydajności, bo to pokaże czy jakiś element systemu nie muli.
-
Minecraft sie muli
Ogarnij sterwoniki, u mnie byl z tym problem.
-
- Reklama