Otóż tak.
Ostatnio wymieniałem kartę graficzną na lepszą ( Nvidia GeForce 7300 GS ).
Włączam CA loguje się i wszystko niby jest okej ale klikam na inbox i widać tylko postać i miejsce do pisania na chat, i nic więcej.
Wyłączam grę, włączam na nowo wybieram rundę i w grze widać mapkę, moja postać i inne, nie widać ilości graczy chatu. kto wygrywa, nawet menu po naciśnięciu ESC.
Pomoże ktoś ?
Może miał ktoś taki problem?
-- 31 lip 2013, 21:54 --
Pomoze ktos, link jak rozwiazal to kolega ale umnie niedziala potem karta graficzna po aktualizacji sterownikow
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-- 31 lip 2013, 21:55 --
komputer jej nie widzi potem
Problem z grą COMBAT ARMS
-
Ostatnio zmieniony 20 maja 2013, 14:09 przez XMan, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: edycja tytułu tematu oraz pisowni, przeniosłem z działu Problemy --> Gry
Powód: edycja tytułu tematu oraz pisowni, przeniosłem z działu Problemy --> Gry
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Najpierw aktualizacja sterownika chipsetu, potem grafiki. Ale najpierw trzeba te sterowniki odinstalować, w sensie obecne i wyczyścić po nich rejestr np CCleanerem (rejestr, nie coś innego, rejestr Masz w drugiej ikonce). Po instalacji nowych zainstaluj ponownie DirectX.
-
Mozna prosic o uproszczenie, nie jestem specjalista od komputerow, cos tam umiem, ale nie wszystko
Aktualizacje chipsetu zrobic jak na tym filmiku Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ??
Moj komp:
ASRock G41c-s PLyt. Gl.
Intel® Celeron® Processor E3400 (1M Cache, 2.60 GHz, 800 MHz FSB )
Grafika zintegrowana: Intel G41 Chipset - Integrated Graphics 0 [A3] [ASRock] 128 MB
Grafika Nvidia: Gainward GeForce 7300 GS 256 MB
RAM: 2 Gb
Windows XP Profesional
-- 07 sie 2013, 16:10 --
Mozna prosic o uproszczenie, nie jestem specjalista od komputerow, cos tam umiem, ale nie wszystko
Aktualizacje chipsetu zrobic jak na tym filmiku Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ??
Moj komp:
ASRock G41c-s PLyt. Gl.
Grafika zintegrowana: Intel G41 Chipset - Integrated Graphics 0 [A3] [ASRock] 128 MB
Windows XP Profesional
-- 10 wrz 2013, 13:59 --
Ktoś wie jak to rozwiązać ????

Moj komp:
ASRock G41c-s PLyt. Gl.
Windows XP Profesional
-- 07 sie 2013, 16:10 --
cosik_ktosik pisze:Najpierw aktualizacja sterownika chipsetu, potem grafiki. Ale najpierw trzeba te sterowniki odinstalować, w sensie obecne i wyczyścić po nich rejestr np CCleanerem (rejestr, nie coś innego, rejestr Masz w drugiej ikonce). Po instalacji nowych zainstaluj ponownie DirectX.

Moj komp:
ASRock G41c-s PLyt. Gl.
Windows XP Profesional
-- 10 wrz 2013, 13:59 --
Ktoś wie jak to rozwiązać ????
- XMan
Ostatnio wymieniałem kartę graficzną na lepszą ( Nvidia GeForce 7300 GS ).
Najpierw to zobacz czy prawidłowo zmieniłeś kartę graficzną oraz czy nie są pozostawione sterowniki po poprzedniej,
zainstalowane do obecnej, zmieniona karta graficzna w BIOS-ie:
http://www.hotfix.pl/zmiana-karty-grafi ... e--a74.htm
Windows XP Profesional
Jaki Service Pack ?
-
XMan pisze:Ostatnio wymieniałem kartę graficzną na lepszą ( Nvidia GeForce 7300 GS ).
Najpierw to zobacz czy prawidłowo zmieniłeś kartę graficzną oraz czy nie są pozostawione sterowniki po poprzedniej,
zainstalowane do obecnej, zmieniona karta graficzna w BIOS-ie:
http://www.hotfix.pl/zmiana-karty-grafi ... e--a74.htmWindows XP Profesional
Jaki Service Pack ?
Xp profesional wersja 2002 Dodatek Service Pack 3
Powstał jeszcze inny problem mam hasło w biosie pierwszy raz wpisałem 1234 i poszło a następnie już nie idzie.
-
- Reklama