Problem z grą Limbo

Masz problem z grą komputerową, szukasz patcha lub wymagań, pisz tutaj
Awatar użytkownika
rusofil

Użytkownik

Problem z grą Limbo

Post03 lut 2014, 22:19

Witam.

Odkąd moj komputer oberwał reinstalacją, nie działa mi gra Limbo. Po jej instalacji wyskakuje mi komunikat:
*załącznik*

Jak zwykle przetrzepałam Google za wskazówkami (również po angielsku) i zobaczyłam, że ludzie mają taki sam problem w przypadku innych gier, ale żadne rozwiązania nie przyniosły efektów. Błąd jak wywalało tak wywala dalej. Próbowałam przeinstalowywać grę, instalować na innej partycji, czyściłam kompa, rejestr (również ręcznie), skanowałam go antywirusem, sprawdziłam zaporę, zmieniałam ustawienia grafiki, zaktualizowałam sterowniki, próbowałam ją otwierać jako administrator, rozwiązywałam problemy ze zgodnością, słowem, sprawdziłam wszystko co mogłam, ale to bez znaczenia. Gra działała mi już kiedyś na tym samym kompie, na tym samym systemie. Mój system to oryginalny Windows 7.

Poproszę o rozwiązanie, bo lubię tę grę.

PS. Ona działa na XPku.

Obrazek

Awatar użytkownika
leon1956

Ekspert

Problem z grą Limbo

Post04 lut 2014, 00:17

Po reinstalacji systemu zainstalowałaś DirectX ? --->http://www.hotfix.pl/infusions/pro_download_panel/directx-9-0c-p166.htm
Złośliwość jest podstawą wszelkiej znajomości i przyjaźni z osobnikami rodzaju ludzkiego . Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą .

Awatar użytkownika
rusofil

Użytkownik

Problem z grą Limbo

Post04 lut 2014, 00:33

leon1956 pisze:Po reinstalacji systemu zainstalowałaś DirectX ? --->http://www.hotfix.pl/infusions/pro_download_panel/directx-9-0c-p166.htm

Właśnie to zrobiłam, ale i tak nie działa.

Awatar użytkownika
bajbus

Ekspert

Problem z grą Limbo

Post04 lut 2014, 10:42

Witam próbowałaś że starszymi sterownikami często te najnowsze nie rozwiązują problemów,zainstalowany odpowiedni sp1 sterowniki chipset w menedżerze urządzeń nie występują jakieś znaki zapytania lub wykrzykniki?
Hotfix
Pozdrawiam,
Obrazek :)

Awatar użytkownika
LupeR

Globalny Moderator

Problem z grą Limbo

Post04 lut 2014, 12:57

Ten błąd może być związany z brakiem lub uszkodzeniem pakietów Microsoft Visual C++. Jak nie masz to zainstaluj MV C++ 2010, a jak masz to odinstaluj wszystkie, przeczyść rejestr i zainstaluj tylko MV C++ 2010:
Microsoft Visual C++ 2010(32-bit) -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Microsoft Visual C++ 2010(64-bit) -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK

• Reklama

Wróć do „Gry”