Witam odpalam AOE 3 na systemie windows 7 czytałem że jest niekompatybilny ale wolałem zapytać bardziej doświadczonych ludzi. Czy jest jakaś opcja aby ta gra ruszyła na 7. Próbowałem odpalać jako administrator oraz jako Windows Xp sp3 ale nic nie udało się zdziałać. Oto błąd który wyskakuje. Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Proszę o pomoc.
Problem z odpaleniem Age of Empires 3
- LupeR
Nie chcę straszyć ale wygląda to tak jakbyś miał nie obsługiwaną przez grę zintegrowaną kartę graficzną.
Jaką masz kartę graficzną?
Jaką masz kartę graficzną?
Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK
-
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
Byc moze ta gra nie wspolpracuje z tym mobilnym układem graficznym. Mozesz jeszcze sprawdzic na innych sterownikach.
Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
Hmm.. Ja bym spróbował zaktualizować rzeczy takie jak sterowniki najnowsze, DirectX i może net framework. Wtedy jeśli nie odpali. Można obawiać się, że bez wymiany grafiki. Jeśli to nie jest laptop choć pewnie jest się nie obejdzie. Oczywiście również po tych zabiegach czyli reinstalacji sterowników itp możesz próbować z prawami admina oraz systemów wstecznych jak winxp itp
-
- Reklama